Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αρχηγική νίκη!

Με γκολ του αρχηγού Χρήστου Αραβίδη στο 83ο λεπτό ο Ιστορικός έκαμψε την αντίσταση της Βέροιας με 2-1, παίρνοντας έτσι μία πολύ σημαντική ν...

Με γκολ του αρχηγού Χρήστου Αραβίδη στο 83ο λεπτό ο Ιστορικός έκαμψε την αντίσταση της Βέροιας με 2-1, παίρνοντας έτσι μία πολύ σημαντική νίκη.


Το πρώτο τέρμα ήρθε και πάλι από ενέργεια του Αραβίδη, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από παρέμβαση του Γεωργιάδη. Η Βέροια είχε φέρει προσωρινά το ματς στα ίσια με γκολ-πέναλτι του Μοχάμεντ.

Ντεμπούτο με νίκη για τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννου αν και συμμετείχε στην προθέρμανση, τελικά δεν αγωνίστηκε αφού υπέστη θλάση στο πόδι.

Το παιχνίδι

Η Βέροια ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό έγινε επικίνδυνη, με τον Μοχάμεντ να κάνει το δυνατό σουτ και τον Ανέστη να διώχνει όμορφα.

Στη συνέχει ο Ιστορικός ήταν αυτός που πήρε την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας κυρίως από τα πλάγια να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 11’ μετά από ωραία σέντρα του Ντούνη, ο Αραβίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία των φιλοξενούμενων.

Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι κυανέρυθροι βγήκαν όμορφα στην αντεπίθεση, με τον Αραβίδη να κάνει το πλασέ και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στα πόδια του Γεωργιάδη να καταλήγει στα δίχτυα του Καντιμοίρη.

Στο 29’ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά και στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, με τον Κολοβό να εκτελεί εξαιρετικά ένα φάουλ έξω από την περιοχή της Βέροιας, αλλά ο Καντιμοίρης αντέδρασε επίσης εκπληκτικά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Ο Ιστορικός συνέχισε να διατηρεί απόλυτα τον έλεγχο του αγώνα και στο 36’ ο Κολοβός είχε μία ακόμη καλή στιγμή, με το πλασέ που επιχείρησε να διώχνει και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο 42’ η Βέροια, μετά από πολύ ώρα, επισκέφθηκε την περιοχή του Πανιωνίου, με την κεφαλιά του Σιόντη να περνάει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο διαιτητής Κουκουλάκης έδωσε πέναλτι υπέρ της Βέροιας. Ο ρέφερι από το Ηράκλειο είδε χέρι του Καμπάνταη μέσα στην περιοχή, με την εσχάτη των ποινών να αναλαμβάνει και να εκτελεί εύστοχα ο Μοχάμεντ κάνοντας το 1-1.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες μπήκαν και στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος είχε και πάλι τον έλεγχο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει εύκολα διαδρόμους για την εστία της Βέροιας.

Στο 60’ ο Κολοβός με απευθείας χτύπημα φάουλ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιστορικού, καθώς έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Κολοβός πραγματοποίησε την ατομική ενέργεια, με το σουτ που έκανε όμως να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Οι κυανέρυθροι όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζαν την πίεση τους προς την περιοχή των φιλοξενούμενων, ωστόσο στην τελική τους προσπάθεια πάντα κάτι στράβωνε.

Στο 76’ η Βέροια έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Σισοκο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Κολοβό.

Ο Πανιώνιος απείλησε άμεσα την αντίπαλη εστία, με τον Καμπάνταη να κάνει την κοντινή κεφαλιά στο 79’ και τον Καντιμοίρη να αντιδρά πάλι εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-1.

Ότι δεν κατάφερε όμως ο Καμπάνταης το πέτυχε ο Αραβίδης στο 83’. Μετά από λάθος του Καντιμοίρη, ο αρχηγός του Ιστορικού έγινε δέκτης της μπάλας και με όμορφο πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-1 για τον Πανιώνιο.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τον Ιστορικό να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός, Ζαχαράκης (62’ Παναγιωτούδης), Μητρόπουλος (81’ Λάσνικ), Ντούνης (86’ Παντίδος), Αραβίδης, Καμπάνταης.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Παυλίδης, Αποστολόπουλος, Σιόντης (75’ Βεργώνης), Σισοκο, Γεωργιάδης, Μοχάμεντ, Μέντες, Καλτσάς, Όστοιτς, Μπάρμπας.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΘΟΔΩΡΟΣΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ19 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:23 μ.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ Η ΟΜΑΔΑ.
    ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
    ΝΙΚΗΣΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.
    Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ(ΟΣΦΠ) Η ΜΙΑΣ
    ΠΟΛΗΣ (ΠΑΟ) ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Μ.ΑΣΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ
    Ν.ΣΜΥΡΝΗ.
    ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΜΕ ΝΙΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΣΦΠ.ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ
    ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... νίκη σημαντική! Και με τα τρία γκολ προσφορές των αντιπάλων! Όμως και τα λάθη είναι μέσα στη ζωή! Πολύ περισσότερο είναι μέσα στο ποδόσφαιρο! Αρκεί να μην επαναλαμβάνονται και μάλιστα απο έμπειρους! Όλοι κοντά στον Πανιώνιο, στην ιδέα που λέγεται Πανιώνιος και σε ότι αυτή σηματοδοτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή