Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Σημαντική νίκη…»

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Βέροιας ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, του οποίου το… νέο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας συνοδεύτηκε με...

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Βέροιας ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, του οποίου το… νέο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας συνοδεύτηκε με επιτυχημένο αποτέλεσμα.


«Συγχαρητήρια στην Βέροια, που αντιμετώπιζε προβλήματα απέδειξε στο ματς ότι είναι μία ομάδα με θέληση και όρεξη. Είχαμε άγχος στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, γιατί είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν κάτι σαν τελικός. Σίγουρα ήταν σημαντική νίκη. Είναι τρεις ακόμα βαθμοί στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα», ήταν τα αρχικά λόγια του νεαρού προπονητή, για να συνεχίσει:

«Προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο. Καθίσαμε στο ημίχρονο και είπαμε με τα παιδιά πως όλα περνούν από το χέρι μας. Τελικά αν κάποιες έπρεπε να κερδίσει σήμερα δίκαια το πετύχαμε εμείς. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

Ο Παναγόπουλος αναφέρθηκε και στην «τοποθέτηση» του Κολοβού στον άξονα: «Έχω το θετικό πως γνωρίζω αυτή την ομάδα, γνωρίζω τα παιδιά. Σήμερα υπήρξε μία αλλαγή προσώπου ουσιαστικά, ο Κολοβός πέρασε στον άξονα. Ο Δημήτρης σήμερα πρόσφερε στην ομάδα αυτό που μπορούσε για αυτό το ματς».

Για την ψυχολογία της ομάδας τόνισε: «Το θέμα της ψυχολογίας μπορεί να σε οδηγήσει για ένα-δύο ματς εκεί. Μετά το θέμα είναι να δουλέψεις. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε αυτά που πρέπει. Θέλω κάθε Κυριακή να απολαμβάνουν τα παιδιά το παιχνίδι»

Για την επιστροφή του στον πάγκο του Πανιωνίου είπε: «Έλειψα αρκετά. Θα ήμουν ευχαριστημένος με όποιο αποτέλεσμα και ας ερχόταν. Αυτές τις ημέρες που ήμουν κοντά στην ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια