Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην ΠΑΕ Πανιώνιος...

Του Πάνου Κατσούλα.. Τις τελευταίες μέρες είχαμε αρκετά γεγονότα στην ΠΑΕ! Την ξαφνική αποχώρηση του προπονητή Παντελή και την επαναπρόσλη...

Του Πάνου Κατσούλα..

Τις τελευταίες μέρες είχαμε αρκετά γεγονότα στην ΠΑΕ! Την ξαφνική αποχώρηση του προπονητή Παντελή και την επαναπρόσληψη Παναγόπουλου, αλλά και την αποχώρηση του επιχειρηματία κ. Σκούρα και των 7 ακόμη επιχειρηματιών και απλών φίλων της ομάδας, που συμμετείχαν στην προσπάθεια σωτηρίας της Ιστορικής ΠΑΕ.


Η παραίτηση Παντελή ήταν πράγματι ξαφνική ίσως και άκομψη, αν και δεν έχαιρε απ’ όλους στη Ν. Σμύρνη της μεγαλύτερης προπονητικής εκτίμησης.

Ο κ. Σκούρας αποχώρησε μαζί με τους υπόλοιπους απ’ αυτή την προσπάθεια επειδή φέρεται χολωμένος εξαιτίας του ότι άλλα έλεγαν τη μια στιγμή με τη διοίκηση και άλλα έκανε αυτή μετά, όπως π.χ. συνέβη με την απόλυση Παντελή! Δεν γνωρίζω αν η αποπομπή Παντελή είναι ο πραγματικός λόγος της απόσυρσης Σκούρα και των συν αυτώ. Διότι η απομάκρυνση του προπονητή, μπορεί να έγινε μεν ξαφνικά, αλλά αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι διοικήσεις και στην πορεία διαπιστώνεται αν είναι σωστές ή όχι.

Βέβαια στο σημείο αυτό εγείρεται ένα ερώτημα: υπάρχει αυτή τη στιγμή διοίκηση ή είναι μόνο 1 - 2 άτομα που έχουν απομείνει να τρέχουν τα ζητήματα της ΠΑΕ; Και αν ακόμη τις αποφάσεις τις λαμβάνουν μόνο 2 άτομα, το κάνουν αυθαίρετα ή επειδή είναι οι μόνοι που έχουν απομείνει; Μήπως οι άλλοι έχουν αποχωρήσει ουσιαστικά, έστω και αν αναφέρονται τυπικά στη σύνθεση του ΔΣ; Διότι αν τις αποφάσεις τις λαμβάνουν μόνο 2 άτομα παρακάμπτοντας τους υπόλοιπους υπάρχει θέμα! Αν όμως δεν υπάρχουν οι υπόλοιποι τα πράγματα είναι διαφορετικά! Επίσης μήπως, ακόμη χειρότερα, δεν έχουν απομείνει ούτε και αυτά τα δύο άτομα στη διοίκηση;

Διάβασα τη συνέντευξη του κ. Σκούρα στο "goal", στην οποία, μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι: Θέλαμε να μπούμε στο 99 για να σωθεί η ομάδα. Ενημερωτικά η υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, δε σημαίνει υποβιβασμός της ομάδας σε μικρότερη κατηγορία για να σωθεί από τα χρέη της, όπως ενδεχομένως κάποιοι να νομίζουν.

Το άρθρο 99 επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσφύγουν στα πολυµελή πρωτοδικεία και να ζητήσουν προστασία και συνδιαλλαγή µε τους πιστωτές τους, ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση. Προβλέπει τη διαδικασία συνδιαλλαγής µε τους πιστωτές για τις επιχειρήσεις που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις αλλά δεν έχουν κηρύξει στάση πληρωμών, δεν έχουν δηλαδή σταματήσει να πληρώνουν τους πιστωτές, αλλά όμως το κάνουν με δυσκολία ή σε λίγο διάστημα δε θα μπορούν να το κάνουν. Ουσιαστικά είναι μια διευκόλυνση, μια ανάσα πριν από την πτώχευση, η έσχατη επιλογή πριν να πέσουν οι «τίτλοι τέλους», αν πειστεί το δικαστήριο να δώσει αυτή την τελευταία ευκαιρία. Και το δικαστήριο δεν πείθεται εύκολα!

Μήπως, λέω μήπως ο κ. Σκούρας και οι συν αυτώ διαπίστωσαν τις δυσκολίες της υπαγωγής στο άρθρο 99 και αποχώρησαν ευσχήμως;

Πιστεύω ότι ο κ. Σκούρας αλλά και όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν αυτή την κρισιμότατη στιγμή τον Πανιώνιο, πρέπει να το πράξουν και να μην αποχωρήσουν! Παρά τις όποιες διαφωνίες τους. Ακόμη και αν θεωρούν ότι σε κάποια σημεία έχουν δίκιο. Δεν είναι η ώρα για ν’ αποδοθεί δίκιο στη μία ή την άλλη πλευρά. Είναι η ώρα να σωθεί η ομάδα! Τίποτε άλλο!

Τέλος θα πρέπει η επίσημη διοίκηση της Παε ή όποια διοίκηση τέλος πάντων έχει απομείνει να δώσει μια συνέντευξη τύπου και αφενός μεν να περιγράψει την υπάρχουσα τραγική ομολογουμένως κατάσταση και αφετέρου δε ν' απαντήσει σε πολλά ερωτήματα τα οποία εγείρονται. Πρωτίστως όμως θα πρέπει να προσκαλέσει τα μέλη του συλλόγου σε μια κατεπείγουσα ΓΣ στην οποία με νηφαλιότητα και σοβαρότητα και όχι με κραυγές κλπ να συζητηθούν και να δρομολογηθούν όλα!
Οι καιροί ου μενετοί!

6 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΕ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΗΛΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ Η ΒΑΡΕΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ,ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ 21-23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΒΓΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΙΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ .ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους δυσανεσχετουν με την κατάσταση και εκτοξεύουν αναθέματα, τι πρόταση έχουν; έχουν κάποιον επενδυτή έτοιμο;θα βαλουν οι ίδιοι τα χρήματα; τέλος, όταν εκλέχτηκε αυτη η διοικηση δεν υπήρχε καμία ενναλακτική αλλη λύση.τα αδιέξοδα τα έφερε ο τσακίρης (αν και με καλές προθέσεις) και όχι οι τωρινοί.τα πράγματα είναι ξεκάθαρα προς το παρόν οι αυτοι ή ο Μπέος (με τους γνωστους μπροστινούς) ερχοσαστε στη γ.σ, του ερασιτέχνη και επιλεγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή το Μάρτη που βάσει της περσινής συμφωνίας αναλαμβάνει ο Μισαηλίδης επιστρέφει σύμφωνα με σένα ο Μπέος στον Πανιώνιο!!!!! Πάντως εγώ θα περίμενα και το αποτέλεσμα του ελέγχου του Τσακίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΒΟΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ??
    Η ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν εχω μιλήσει ποτε με τον Μπεο ούτε και με το Ζαμάνη. Εσύ φαντάζομαι ήσουν στις συναντήσεις για να τα ξέρεις τόσο καλά. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι αυτό που γίνεται σήμερα στην ΠΑΕ, να μην υπάρχει ισολογισμός για 2 ολόκληρα χρόνια δεν έχει ξαναγίνει, ούτε επί Μοβσεσιάν, ούτε επί Δήμου, ούτε επί Μπέου, ούτε επι Τσακίρη, ούτε επί Τσολακάκη. Αν εσένα δεν σε ενοχλεί ούτε η κατοστάρα που φάγαμε πρόστιμο για έλλειψη εγγυητικής, ούτε ότι δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για το που πάνε τα λεφτά πρόβλημα σου. Εμένα με ενοχλεί. Εγώ λοιπόν βλέπω ότι μόλις ακούστηκε ότι θα γίνει έλεγχος ξαναβγάλατε το φάντασμα του Μπέου. Για να δούμε λοιπόν τι θα βγάλει ο έλεγχος και μετά ξαναμιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να τα ........τα βλεπετε??????ουτε τωρα που ειμαστε στο χειλος του γκρεμου δεν λειπουν ειρωνιες μεταξυ μας ειδικα ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ..........ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ .....ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ????????ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.........!!!!!!!!!.ΧΘΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΤΑΝΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.........!!!!!!!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΠΕΙΚΟΥΣ ΣΕ ΤΣΑΚΙΡΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ @!#@$ΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ........
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ


    ΟΠΩΣ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή