Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Το κυνηγήσαμε μέχρι τέλους»

Ο Πανιώνιος πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πλατανιά μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε όπως είπε ο Βασίλης Μπούζας. «Σίγουρα δ...

Ο Πανιώνιος πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πλατανιά μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε όπως είπε ο Βασίλης Μπούζας.


«Σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο θέλαμε, κατεβήκαμε εδώ στην Κρήτη στο παιχνίδι για τη νίκη ή έστω να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, είχαμε ένα πλάνο μας πήγαινε καλά μέχρι ένα μεγάλο διάστημα μέχρι και σχεδόν το τέλος του παιχνιδιού, εντάξει ατυχήσαμε να φάμε ένα γκολ, δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι, το κυνηγήσαμε μέχρι τέλους», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova ο νεαρός παίκτης της ομάδας.

Ο Παναγιωτούδης από την πλευρά του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ λυπημένοι που χάσαμε. Βέβαια αφήνουμε πίσω το παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι που τελειώσαμε με 20 βαθμούς τον πρώτο γύρο, πιστεύω πήγαμε καλά»

2 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΗ Ο ΔΗΜΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.!!!!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΙΣ 70000 ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΕΛΘΗ ???ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΒΓΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ .ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΗ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΜΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ .ΤΩΡΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΧΟΛΕΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑΣΟΥ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ειναι ενα έργο που τελευταία πεζεται συχνα στην Νέα Σμύρνη και ενας απο τους λόγους που σε κάθε αγωνιστική το γήπεδο ειναι αδειο, αλλά αυτό λίγο τους ενδιαφέρει γιορτές ερχονται και πρέπει να ξεπουλήσουμε οσο οσο για να μην μας μήνουνε και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε.
    Αντε καλή χρονιά και υπομονή μπορα ειναι θα περάση που θα πάει οταν τελειωσουν και αυτοί οι λίγοι καλοι θα φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή