Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σοβαρά προβλήματα στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Ιστορικού!

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ιστορικού . Μετά την απώλεια του Απήλιον, ήρθε ένα νέο πρόβ...

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ιστορικού .
Μετά την απώλεια του Απήλιον, ήρθε ένα νέο πρόβλημα που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Πανιωνίου.


Τη περσινή χρονιά, ο σύλλογος , για να αντιμετωπίσει την έλλειψη ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προχώρησε στη μίσθωση γηπέδου στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Το γήπεδο του Πανιωνίου στον Άγιο Κοσμά, με τη βοήθεια των γονέων, διαμορφώθηκε έτσι , ώστε να καλύπτει τις βασικές ανάγκες των ακαδημιών, ( Γκολπόστ , δίχτυα , διαγραμμίσεις , κλπ ).

Δυστυχώς, οι δυνατότητες εξαντλήθηκαν εκεί, αφού ,ούτε αποδυτήρια , ή τουαλέτες (!) δεν προσφέρονται στα παιδιά.

Τουλάχιστον όμως , ο τάπητας του γηπέδου , εξασφαλίζει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.
Στο γήπεδο αυτό , προπονούνται και αγωνίζονται κυρίως οι αγωνιστικές ομάδες του συλλόγου.

Μετά από απόφαση της διοίκησης, οι "αυριανοί" ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θα μεταφερθούν σε άλλο γήπεδο του Αγίου Κοσμά, το οποίο, όμως, όπως αναφέρουν οι γονείς των παιδιών, είναι σε άθλια κατάσταση με προφανή κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα τους.


Επιπλέον, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, οι ώρες προπόνησης αλλάζουν από απογευματινές σε μεσημεριανές με σκοπό την εξοικονόμηση ρεύματος (!!!) με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιδιά να μην μπορούν να συνεχίσουν να αθλούνται λόγω μαθητικών υποχρεώσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Πανιωνίου είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον 380 παιδιά, ενώ παραμένουν σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά στις διακρίσεις τους.

Οι γονείς των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις ακαδημίες των "κυανέρυθρων" έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους στα συγκεκριμένα σχέδια εκφράζοντας την ελπίδα πως θα βρεθεί λύση...

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό,  εκπρόσωποι των γονέων θα συναντηθούν τη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 20:00 , με την διοίκηση και τους αρμόδιους του συλλόγου , ώστε να αποφευχθούν οι μαζικές αποχωρήσεις από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου.

1 σχόλιο

  1. Μεχρι χθες,ελεγα:υπομονη!! Μετα κι απο αυτο,λεω:ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!! ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ(ο θεος να σας κανει κυριους..),ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Α-ΝΙ-ΚΑ-ΝΟΙ!! Θα γραφτειτε στην ιστορια με χρυσα γραμματα σε πλακα μαζι με Μπεο και Τσακιρη...Ολοι οι Πανιωναρες που περασανε ποτε απο καρεκλα της διοικησης,ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ και αμεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή