Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα και στην Λιθουανία!

Ο Ιστορικός με ηγέτη τον Κάρτερ πέρασε νικηφόρα από την Λιθουανία, επικρατώντας της Νεπτούνας με 86-78. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχ...

Ο Ιστορικός με ηγέτη τον Κάρτερ πέρασε νικηφόρα από την Λιθουανία, επικρατώντας της Νεπτούνας με 86-78.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε το προβάδισμα στο σκορ σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασε στην πολύ σημαντική επιτυχία.

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έφτασε τις πέντε νίκες, μετά από οκτώ αγωνιστικές στο Eurocup και πλέον κοιτάει ακόμα και την πρωτιά στον όμιλο.

Πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ του Ιστορικού ο Μαρκ Κάρτερ με 29 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε και ο Έρικ ΜακΚόλουμ με 20.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ιστορικός ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και έκλεισε την περίοδο με το υπέρ του 25-17.

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους παίκτες του Σφαιρόπουλου να έχουν το πάνω χέρι και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση κατάφερναν να έχουν συνεχώς το προβάδισμα.

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 41-33 για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι είχαν μία εξαιρετική εικόνα στο παρκέ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος συνέχισε να ελέγχει το ματς, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να επιστρέψουν κοντά στο σκορ. Κατάφεραν να μειώσουν προσωρινά στους 4 πόντους, όμως οι κυανέρυθροι με μπροστάρη τον Κάρτερ μπόρεσαν και αντέδρασαν.

Το τέλος της περιόδου βρήκε την Πανιώνιο μπροστά στο σκορ με 61-55.

Ο Ιστορικός μπήκε αποφασισμένα και στο τελευταίο δεκάλεπτο, συνεχίζοντας να έχει το ίδιο πάθος στο παρκέ και με τους Κάρτερ, ΜακΚόλουμ να «βομβαρδίζουν» επιθετικά, διατηρούσε συνεχώς το υπέρ του προβάδισμα.

Έτσι, οι παίκτες του Σφαιρόπουλου, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, έφτασαν στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη, με το τελικό 86-78 να φέρνει πλέον την ομάδα σίγουρα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, με τον στόχο της πρωτιάς να μην είναι... μακριά!

Δεκάλεπτα: 17-25, 33-41, 55-61, 78-86

ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ: Μαζέικα 16, Γκιρτζιούνας 3 (1), Μακ Κλερ, Σίνιτσα 19 (5), Ειταβίτσιους 3, Σαρακάουσκας 10 (1), Ρουνκάουσκας 7 (1), Ουλανόβας 2, Βασιούλις 2, Σμιθ, Γκαλντικας 11.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μακόλουμ 20 (3), Σταμάτης, Ντόυβνιακ 12, Κάρτερ 29 (5), Μίλμπουρν 14 (1), Αθανασούλας 2, Σκορδίλης 6, Λάνγκφορντ 1, Μισέλ, Σαλούστρος, Κυρίτσης 2.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο