Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Λιθουανία για την πρόκριση!

Με την Λιθουανική Νεπτούνας κοντράρεται σήμερα (04/12, 19:00) ο Πανιώνιος στην Σβιτούριο Αρίνα για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου ...

Με την Λιθουανική Νεπτούνας κοντράρεται σήμερα (04/12, 19:00) ο Πανιώνιος στην Σβιτούριο Αρίνα για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Eurocup.


Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν την σημαντικότητα της αναμέτρησης, καθώς με ενδεχόμενη νίκη ο Ιστορικός θα έχει κάνει το πιο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Γιάννη Σφαιρόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάριου Μπατή και Βασίλη Σίμτσακ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Ο έμπειρος προπονητής, μιλώντας για το εν λόγω ματς, τόνισε μεταξύ άλλων: 

«Παίζουμε με μια φύσει επιθετική ομάδα, που στους τελευταίους αγώνες της βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Σαφώς και η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως, κάθε αγώνας πλησιάζοντας προς το τέλος της κανονικής περιόδου του Eurocup είναι σημαντικός και πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά του ο ο Λάντον Μίλμπουρν δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Νεπτούνας είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο, τρέχει και επιδιώκει τον αιφνιδιασμό. Σε οργανωμένη επίθεση παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας για να σταματήσουμε την επίθεση τους και στην δική μας επίθεση να είμαστε ομαδικοί», επισήμανε ο 26χρόνος Αμερικανός φόργουορντ του «Ιστορικού».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Novasports 3, στις 19:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


1 σχόλιο