Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τελειώνει» ο Ριβέρο!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα από τον Πανιώνιο ο Κλαούντιο Ριβέρο. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ...

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα από τον Πανιώνιο ο Κλαούντιο Ριβέρο.


Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει καθόλου έως τώρα την ομάδα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Goal" βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τον σύλλογο.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής έχει μόνο δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα ως αλλαγή: 10 λεπτά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και έξι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ενώ αγωνίστηκε και ως βασικός στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (3-1, στις 25/9).

Μόλις, λοιπόν, διευθετηθούν οι λεπτομέρειες που υπάρχουν στον οικονομικό τομέα, ο Ριβέρο θα αποχωρήσει από τον Πανιώνιο.

7 σχόλια

  1. Ωραίες μεταγραφές κάναμε φέτος. Πήραμε 2 ανύπαρκτους και έναν που τον είχαμε ήδη. Που να μην είχαμε και περιορισμό, καραβίες θα φέρναμε. Φροντίστε αυτή τη μια μεταγραφή άνω των 23 που έχουμε το Γενάρη να την αξιοποιήσετε καλύτερα εσείς εκεί στη δοιήκηση. Δεν υπάρχουν πολυτέλειες για άλλα λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... με τι χρήματα να γίνουν μεταγραφές; Αφού δεν υπάρχει σάλιο! Πιθανότερο
    είναι να φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής για να φέρει χρήμα, ώστε να βγει η χρονιά
    και να σωθεί η κατηγορία, διότι αν δε σωθεί εκτός από αγωνιστική θα επέλθει η πλήρης οικονομική καταστροφή!

    Πάντως οι Ριβέρο και Λάζνικ είναι πολύ λίγοι! Με τον πρώτο ολίγιστο και
    σωστά φεύγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ 1 ΣΩΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΣΕΣ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΜΑΡΚΑΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΙΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ριβερο,Λασνικ,Καλτσας,Πανου,Ζαχαρακης,Μαρουκακης και Μητροπουλος....Ευτυχως που παιζει ο Μητροπουλος και δεν πιασαμε το 100% αυτων που πηραμε και δεν παιζουνε(ουτε και τους ειδαμε βεβαια!!)..Δηλ.με λιγα λογια,το καλοκαιρι ψωνισαμε 6 αναπληρωματικους και εναν για βασικο...Πολυ καλα για ομαδα που δεν εχει να ''φαει''και δεν περνει και αδειοδοτηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζαχαράκης και Πάνος θα έπρεπε να πάρουν ευκαιρίες..Τα παιδιά ήρθαν απο όμαδες που έπαιζαν.Στο κύπελλο επισης που επαιξαν εδειξαν οτι μπορουν να βοηθησουν το συλλογο..Ο Καλτσας μπηκε στην ομαδα και δειχνει να τα καταφερνει πολυ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ .ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ
    ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ
    ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΑΡΧΗ ΤΟΥ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ
    ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
    ΘΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EΔΩ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΧ.ΣΑΜΑΡΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΧΑΦ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ !!!!!!!!ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ !!!!!!!!!!!.ΕΔΩ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΥΡΙΣΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΤΕ η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?????????????????ΤΩΡΑ ΔΥΠΛΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή