Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Η πιο σημαντική μας νίκη»

Ο Πανιώνιος έφυγε με τη νίκη από την Λιθουανία και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι η νίκη της ομάδας κόντρα στην Νεπτούνας είναι πιο σημαν...

Ο Πανιώνιος έφυγε με τη νίκη από την Λιθουανία και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι η νίκη της ομάδας κόντρα στην Νεπτούνας είναι πιο σημαντική έως τώρα.


Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την καλή τους απόδοση και το καθαρό μυαλό που είχαν.

«Είναι η πιο σημαντική νίκη, που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα στο Eurocup, γιατί νικήσαμε μια ομάδα πολύ δυνατή ιδιαίτερα στην έδρα της», τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής του Πανιωνίου.«Μια ομάδα ρυθμού, που μπορεί να… σκοτώσει τον αντίπαλο σε διάστημα δύο, τριών λεπτών. Ήταν καθοριστική η αρχή του ματς και το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο περιορίσαμε την Νεπτούνας στους 33 πόντους και οδηγήσαμε εκεί που θέλαμε το παιχνίδι», συνέχισε ο Έλληνας κόουτς.

«Από την άμυνα μας ελέγξαμε την αναμέτρηση σε όλη την διάρκεια της», παρατήρησε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και επισήμανε ότι: «Ήμασταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Η καλή άμυνα μας περιόρισε την επίθεση της Νεπτούνας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το «καθαρό» μυαλό και την υπομονή να λειτουργήσουμε ομαδικά στην επίθεση, να ξεπεράσουμε την αντεπίθεση των αντιπάλων μας και να φτάσουμε στην νίκη».

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια τους», συνέχισε ο Σφαιρόπουλος και σημείωσε: «Έχουμε, όμως, ακόμη δύο αγώνες στην κανονική περίοδο και πρέπει να μείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια, επίσης, στους συνεργάτες μου για το πολύ καλό «διάβασμα» του αντιπάλου».

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Ηλιανόπουλος5 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:51 μ.μ.

    τωρα μπεσικτας ! Δεν υπαρχει δικαιολογια για κανεναν μας!Ολοι στο ελληνικο πρεπει να βοηθησουμε την ομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή