Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία νίκη με... 100αρα ο Ιστορικός στην Πυλαία!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 100-91 πέτυχε ο Πανιώνιος επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, κάνοντας έτσι από τώρα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της...

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 100-91 πέτυχε ο Πανιώνιος επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, κάνοντας έτσι από τώρα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ και αν δεν υπήρχε το ολιγόλεπτο "μπλακ άουτ" στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου θα είχε φύγει πολύ πιο άνετα από την Θεσσαλονίκη με τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ και πρωταγωνιστής ο ΜακΚόλουμ που σημείωσε 26 πόντους, με τους Μίλμπουρν (15 π.) και Κάρτερ (14 π.) να ακολουθούν.

O Πανιώνιος μπήκε πολύ καλύτερα στο παρκέ από τον αντίπαλο του, έφτασε την διαφορά και στο +13, με τους Μίλμπουρ και Κάρτερ να έχουν μπει ορεξάτοι ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με  τους «κυανέρυθρους» να προηγούνται με νταμπλ σκορ (13-26).

Στη δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε κάτι καθώς ο Πανιώνιος είχε με άνεση τον έλεγχο του αγώνα και διατηρώντας σταθερά μια διψήφια διαφορά η οποία έφτασε και στο +15 στο τέλος του ημιχρόνου ήταν μπροστά με 36-48.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια οι «κυανέρυθροι» εξακολούθησαν να έχουν με άνεση τα ηνία του αγώνα με τη διαφορά να κυμαίνεται σταθερά κοντά στους 15 πόντους. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έδειξε μικρά σημάδια ανάκαμψης μειώνοντας στους 7(54-61) αλλά ο Πανιώνιος απάντησε άμεσα με αποτέλεσμα το τριαντάλεπτο να κλείσει με το 58-69.

Στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιοδου το σκηνικό του αγώνα άλλαξε καθώς την ίδια ώρα που οι Νεοσμυρνιώτες έμειναν τρία λεπτά χωρίς σκορ οι Θεσσαλονικείς με ένα σερί 10-0 μείωσαν σε 68-71 και στη συνέχει με ένα 7-0 κάλυψαν τη διαφορά και πέρασαν πρώτη φορά μπροστά με το 75-74 πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Τρία λεπτά αργότερα με τον ΜακΚόλουμ να είναι ασταμάτητος οι "κυανέρυθροι" πήγαν και πάλι στο +10 και ουσιαστικά με το 75-85 ο Ιστορικός, όπως έπρεπε και άξιζε, καθάρισε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 6 στη συνέχεια, όμως ο Πανιώνιος διατήρησε την ψυχραιμία του και το προβάδισμα και έφυγε με το μεγάλο "διπλό" από την Πυλαία με το ταμπλό να γράφει 100-91.

Τα δεκάλεπτα: 13-26, 36-48, 58-69, 91-100.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 4, Κούπερ 22(2), Χαραλαμπίδης 11(1), Τσόχλας 8(2), Βουτσίτσεβιτς, Τσαϊρέλης 8, Δέδας, Μαργαρίτης 11(1), Μπόγρης 17, Κασελάκης 10(2).

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 26(5), Ντούβνιακ 4, Κάρτερ 14(1), Μίλμπουρν 15(1), Αθανασούλας 3, Μπατής 5(1), Σκορδίλης 8, Λάνγκφροντ 12, Σύμτσακ 2, Κυρίτσης 8, Σαλούστρος 3(1).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

10 σχόλια

  1. Πανιωνάρα συνέχισε να τρελαίνεις κόσμο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω οτι ειναι πλεον σαφες οτι η φετινη ομαδα ειναι καλυτερη απο την περσινη. Δεν μου λειπει ουτε ο Παππας ουτε ο Γιανκοβιτς. Πηραμε τους καλυτερους ξενους απο την περσινη Α1 και τελικα η απαγορευση μετγραφων δεν εκανε μεγαλο κακο! Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συντελεστες και στον κοσμο που ακολουθει αυτη την ωραια ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακροχρόνιος άνεργος14 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:15 μ.μ.

    Ηλία Λιανε μας κούρασες σήκω και φύγε αγόρι μου αύριο το πρωί πας και δούμε άσπρη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως μου φενεται οτι εμεις οι Πανιωνιοι δεν ξερουμε τι θελουμε εχουμε την ομαδα του μπασκετ που την χρηματοδοτη καποιος και τα τελευταια χρονια ειναι μεσα στην τριαδα αν φυγη αυτος μαλλον θα εχουμε την τυχη του Αμαρουσιου Αεκ Σπορτιγκ και αλλες ομαδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχαχαχα. Θεός!!! Ε μα ναι ρε γαμώτο δεν έχει σασπένς έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθάνατοι Πανιωνάρες16 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:09 π.μ.

    ΛΙΑΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!! Μετά το ξεπούλημα του Καββαδά δεν έχεις καμία θέση στην ομάδα! Πούλα την προσωπική σου περιουσία για να ξεχρεώσεις τις μαλακίες των άλλων ή δίνε του! Α και μην ξεχάσω: θέλουμε μεταγραφές εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ που λες να φύγει ο Λιανός είσαι από αυτούς που μόνο κακό μπορούν να κάνουν...από εκείνους τους λίγους...ξέρεις εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια προφανώς κάνει πλάκα το παλικάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προφανως κανουν πλακα τα παλικαρια απο κατω!!!αν τα εννοουν δεν ειναι κακο να πανε στο δαφνι!!!κοντα ειναι...ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακροχρόνιος άνεργος16 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:23 μ.μ.

    Μάγκες αυτό που γουστάρω είναι ο Πανιώνιος και όχι οι πανιώνιοι γιατί απλά εμείς κάνουμε κακό στον Πανιώνιο και κανένας άλλος . Ηλια Λιανέ κουράστηκα από τις νίκες αγόρι μου δεν πάει άλλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή