Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισοπαλία για την Κ17 του Ιστορικού

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα κ17 του Ιστορικού κόντρα στον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική του Β' γύρου για τον 1ο όμιλο του π...

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα κ17 του Ιστορικού κόντρα στον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική του Β' γύρου για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.


Το αποτέλεσμα απεικονίζει στο έπακρο την εικόνα του αγώνα καθώς οι δυο ομάδες πέρα από τον βαθμό μοιράστικαν και τις εντυπώσεις ενώ είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πανιώνιο που ευτύχησε να προηγηθεί στο 2ο λεπτό της συνάντησης.Το γκολ ήρθε έπειτα από κόρνερ του Σταμούρη ο οποίος σημάδεψε πολύ καλά τον Πότση στο 2ο δοκάρι με τον τελευταίο να νικάει τους πάντες στον αέρα και με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 1-0 για τον Ιστορικό.

Οι κυανέρυθροι διατήρησαν ένα καλό ρυθμό στη συνέχεια, έχοντας την υπεροχή στον χώρο του κέντρου και πιέζοντας ψηλά τους αντιπάλους τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για να διευρυνθεί το σκορ, μέχρι το τέλος του Ά μέρους. Πιο αξιόλογες ήταν, αρχικά, το σουτ του Τοπάλλι που πέρασε λίγο άουτ στο 26'και το σουτ του Πότση στο 45' με τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να μπλοκάρει και τον διαιτητή της συνάντησης να στελνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο Β' μέρος το σκηνικό άλλαξε με τους φιλοξενουμένους να πιέζουν για την ισοφάριση και τους κυανέρυθρους να προσπαθούν να υπερασπιστούν το προβάδισμα του ημιχρόνου. Στο 56' και έπειτα από κόρνερ των φιλοξενουμένων η μπάλα βρήκε στα σώματα και πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ιστορικού Άστρα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε τελικά στο 66' έπειτα από λάθος συνεννόηση των αμυντικών του Πανιώνιου με την Δαλκαφούκη να το εκμεταλλεύεται και να φέρνει τον αγώνα στα ίσια.Ο Ιστορικός έπειτα από την ισοφάριση αφυπνίστηκε και προσπάθησε να φτάσει στα αντίπαλα καρέ χωρίς αποτέλεσμα με το 1-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη.

Ο προπονητής την ομάδας κ. Δημήτρης Κουζινός μίλησε στα Panionianea.gr και τοποθετήθηκε σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στις ακαδημίες. Αναλυτικά ανέφερε:<< Οι ακαδημίες του Πανιωνίου δεν έχουν προβλήματα γενικά, απλά ο σύλλογος βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει και τις ακαδημίες οι οποίες δεν είναι κάτι αυτόνομο από το Πανιώνιο.>>

Ενώ σχετικά με την συνεισφορά των γονέων των παιχτών που πρόσφεραν ένα σεβαστό ποσό ώστε να γίνει ο αγώνας ανέφερε:<< Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού το έβαλε η ΠΑΕ, οι γονείς θέλουν το καλό των παιδιών τους, βλέπουν την καλή δουλειά που γίνεται και προσπαθούν και αυτοί στην δύσκολη στιγμή που διανύει ο σύλλογος να βοηθήσουν.>>

Πανιώνιος - Ατρόμητος 1-1
3η αγωνιστική Β γύρου Α όμλιος σουπερλιγκ Κ17

Πανιώνιος: Άστρας, Σύκας, Σταμίρης(67'Κιουρανάκης), Σταυρόπουλος, Γκίνη, Τρυφιάτης, Μπιμάι, Πότσης, Τοπάλλι(62'Κωστσοβός), Μαρούδας(69' Βουκελάτος)

Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια