Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τόσκας: «Nα είμαστε προσεκτικοί»

Ο νεαρός μεσοαμυντικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Τόσκας μίλησε για τον πολύτιμο βαθμό στο Αγρίνιο, την επιστροφή του στη δράση, αλλά και τον α...

Ο νεαρός μεσοαμυντικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Τόσκας μίλησε για τον πολύτιμο βαθμό στο Αγρίνιο, την επιστροφή του στη δράση, αλλά και τον αγώνα με τον Αστέρα και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα.


Για την επιστροφή του στη δράση μετά από σχεδόν 4 μήνες: "Μπήκα με την ομάδα κανονικά, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην δράση και συνεχίζουμε".

Για τη ψυχολογική τόνωση της ομάδας μετά το 0-0 στο Αγρίνιο: "Ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Αστέρα. Θα κοιτάξουμε με τη θετική αύρα που έχουμε να πάρουμε ότι καλύτερο".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Αστέρα: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες θα έλεγα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Αστέρα: "Θεωρώ πως όλοι οι παίκτες είναι έμπειροι. Από τη μέση και μπροστά υπάρχει πολλή ποιότητα και στην άμυνα βρίσκονται έμπειροι παίκτες. Τα ατού είναι ίσως ο Ντε Μπλάσις, ο Ουσέρο και ο Ζησόπουλος που πρέπει να δώσουμε προσοχή και επίσης να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια