Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυλωνίτης: «Μόνο νίκη με Πανθρακικό»

Ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου, Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας α...

Ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου, Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πως έζησε αυτή την εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: "Ήταν σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Από την Τρίτη και μετά, όταν ανέλαβε ο κύριος Παναγόπουλος, το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα με τον Πανθρακικό και το πως θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Τα έχουμε αφήσει όλα στην άκρη. Και την ήττα και την αποχώρηση του κυρίου Ελευθερόπουλου και κοιτάμε μόνο για τη νίκη την Κυριακή".

Για το αν έχει κοστίσει στην ομάδα η αποχώρηση του Ελευθερόπουλου: "Δεν νομίζω, γιατί ουσιαστικά δεν αλλάξαμε προπονητή, έμεινε ο βοηθός του. Έχουμε αναλύσει τι έφταιξε και ήρθαν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Τα πλάνα μας είναι αρχικά για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και εν συνεχεία για τα επόμενα 7 ματς που απομένουν".

Για τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και πως τους έχει προετοιμάσει: "Στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και σε κάποια τακτικά θέματα που θέλει να διορθώσουμε. Το μόνο που μας έχει πει είναι ότι πρέπει να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας γιατί από τα δικά μας πόδια κρίνονται όλα. Μένουν 8 παιχνίδια και δεν είναι μόνο ένας τελικός όπως λέμε. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Πανθρακικό: "Είναι μια καλή ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια έχει κάποια καλά αποτελέσματα. Δεν κοιτάζουμε τον Πανθρακικό, αλλά τη δική μας ομάδα. Αν εμείς είμαστε καλοί πιστεύω θα κερδίσουμε".

Για το αν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης: "Φυσικά και το συζητάμε κάθε μέρα. Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι για εμάς. Δεν το χαρακτηρίζουμε τελικό, έχουμε ακόμα άλλα 7 μπροστά μας. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Πανιωνίου που τελευταία είναι απογοητευμένος: "Και τον κόσμο έχουμε απογοητεύσει, αλλά και τους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι αδικούμε πρώτα απ' όλα τους εαυτούς μας και μετά όλους τους άλλους. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας στα ματς που απομένουν και στο τέλος θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί".

2 σχόλια

  1. Aσφαλως και ολα εξαρτωντε απο εσας να μπητε γερα στο γηπεδο απο το πρωτο λεπτο χωρις να δωσετε την παραμικρη πιθανοτητα στον Πανθρακικο να σκεφθη οτι μπορη να παρη καποιο αποτελεσμα εχετε την δυνατοτητα και απο τι διαβαζω επιστρεφουν και καποιοι παικτες γιαυτο πιστεψτε στους εαυτους σας και οτι εχετε την τιμη να βρισκεσθε στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ συλλογο της χωρας & να αποδειξετε οτι τα αποτελεσματα του Α γυρου οτι δεν ηταν τυχαια νομιζω και ευχομε απο αυριο να ξεκινησουν εκ νεου οι καλες εμφανησις και να μιλουν παλι για σας προσοχη στις ασκοπες καρτες ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΜΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλυτερο συλλογο της χωρας ; υπερβολη νομιζω μην κοροιδευουμε τους παικτες μας.γιωργος νοτια προαστια

    ΑπάντησηΔιαγραφή