Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και το... τρένο δεν σταματάει πουθενά!

Το κλειστό της Αρτάκης ήταν… καμίνι και ο φετινός Πανιώνιος δεν μπορούσε να μην κερδίσει και τον αξιόμαχο Άρη. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλ...

Το κλειστό της Αρτάκης ήταν… καμίνι και ο φετινός Πανιώνιος δεν μπορούσε να μην κερδίσει και τον αξιόμαχο Άρη. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε με 82-75 , με τον κόσμο στις εξέδρες να τραγουδάει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.


Κορυφαίοι για τους κυανέρυθρους οι Μίλμπουρν, Παππάς και Γιάνκοβιτς. Άξιοι συμπαραστάτες οι Μπόγρης, Αθανασούλας και Καββαδάς.

Το παιχνίδι...

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος δεν βρήκε ιδιαίτερο ρυθμό και έτσι δεν μπόρεσε να αποκτήσει ασφαλές προβάδισμα.

Ο Νίκος Παππάς έδειξε από τα πρώτα λεπτά πως βρίσκετε πολύ καλή μέρα, οδηγώντας επιθετικά την ομάδα. Η πρώτη περίοδος βρήκε τους κυανέρυθρους να είναι μπροστά στο σκορ με 18-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ιστορικός ανέβασε την απόδοση του, οι Μίλμπουρν, Μπόγρης και Αθανασούλας πήραν πρωτοβουλίες στην επίθεση, με το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να είναι 44-32 υπέρ της ομάδας του Σφαιρόπουλου.
Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν την απόλυτη κυριαρχία του ματς.

Οι Μίλμπουρν, Γιάνκοβιτς και Αθηναίου, ήταν αυτοί που μπήκαν ζεστή στην επανάληψη, με τον Πανιώνιος μέχρι τα μισά του δεκαλέπτου να… κάνει πάρτι στο παρκέ, ωστόσο στα τελευταία λεπτά της περιόδου, ο Άρης μείωσε με το σκορ να κλείνει 62-51 για τον Ιστορικό.

Στα πρώταπέντε λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου ο Ιστορικός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, με την διαφορά να κυμαίνεται από 5 έως 8 πόντους.

Στη συνέχεια, ο Λάντον Μίλμπουρν αποφάσισε να το πάρει προσωπικά και με την βοήθεια του Παππά, ανέβασε την διαφορά για τον Πανιώνιος έως και τους 12 πόντους, δύο λεπτά πριν το τέλος του ματς.

Τα τελευταία λεπτά ήταν απλά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Ιστορικό να παίζει όσο… πρέπει, με τον κόσμο να παραδίδει μαθήματα εξέδρας, αποθεώνοντας την ομάδα.

Ο Πανιώνιος πέτυχε την 15η του νίκη στο πρωτάθλημα και το... τρένο δεν σταματάει πουθενά!

*Στο τέλος του παιχνιδιού ακούστηκε και το σύνθημα «…Ηλία Λιανέ πάρε την ΠΑΕ» από τους Πάνθηρες!

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 44-32, 62-51, 82-75

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπόγρης 8, Πέιν, Αθηναίου 4, Κις 3 (1), Μίλμπουρν 21 (3), Αθανασούλας 4, Μπατής, Γιάνκοβιτς 14, Καββαδάς 5, Παππάς 20, Μπούκερ 3

ΑΡΗΣ: Πάσαλιτς 15 (3), Χαντ 9 (1), Πελεκάνος 7, Βεζένκοβ 4, Τσιάρας 4, Ασημακόπουλος 6, Καραποστόλου, Χαρίσης 6, Μποχωρίδης 2, Σαρικόπουλος 2, Βεργίνης 20 (1)

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

3 σχόλια

  1. Και τώρα σειρά έχει το Ρέθυμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα μπορεί καλύτερα.Μέτρια εμφάνιση.Να τα λέμε αυτά τώρα που είμαστε στις καλύτερές μας.Ελπίζω αυτή την φορά να δημοσιευτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή