Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καρτσαμπάς στα panionianea.gr: «Μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος»

Απόλυτα ευχαριστημένος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Χρήστος Καρτσαμπάς, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr . O ν...

Απόλυτα ευχαριστημένος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Χρήστος Καρτσαμπάς, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr.


O νεοαποκτηθείς άσος του Ιστορικού, ο οποίος έχει βάλει ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους και πλέον απομένει να εκδοθεί το δελτίο του για να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Πανιώνιος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καλή οργάνωση που βρήκε στην ομάδα, αλλά και στην θερμή υποδοχή που έτυχε από τους νέους του συμπαίκτες.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Πανιώνιο. Η ομάδα έχει πολύ καλή οργάνωση, τα παιδιά με αγκάλιασαν από την αρχή και γενικότερα είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου», ήταν τα αρχικά του λόγια, για να συμπληρώσει:

«Ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ ιστορικός σύλλογος. Έχει βαριά φανέλα και διαθέτει πολύ καλό υλικό».

Στη συνέχεια, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να καθιερωθεί και να μείνει χρόνια στον Πανιώνιο, ενώ χαρακτήρισε σημαντικό βήμα την μεταγραφή του στον Ιστορικό:

«Είναι ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου η μεταγραφή στην Πανιώνιο, αφού πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα. Μακάρι να καθιερωθώ στην ομάδα και να μείνω χρόνια».

Όσον αφορά τους στόχους του Πανιωνίου, ο Καρτσαμπάς τόνισε πως η ομάδα θα καταφέρει να τους υλοποιήσει, ενώ μίλησε και για την δική του αγωνιστική ετοιμότητα:

«Είμαι αισιόδοξος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην ήρθαν καλά αποτελέσματα, αλλά πιστεύω πως θα ανακάμψει. Εγώ είμαι πανέτοιμος αγωνιστικά. Έχω γεμάτες χρονιές και είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή. Υπόσχομαι να δουλέψω, να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος για το καλό της ομάδας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Ιστορικού, τονίζοντας πως είναι χαρά του που θα αγωνιστεί για τους φιλάθλους του Πανιωνίου:

«Γνωρίζω ότι ο Πανιώνιος έχει πιστό κόσμο και ιδιαίτερα απαιτητικό, που στέκεται συνεχώς κοντά στην ομάδα. Είναι χαρά μου που θα παίξω γι’ αυτούς τους φιλάθλους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Κ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ Κ ΞΑΝΑΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΚΡΕ ΑΠΛΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή