Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουζινός στα panionianea.gr: «Υπάρχει ταλέντο στον Πανιώνιο»

Για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα Κ17 του Πανιωνίου μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο τεχνικός του τμήματος Δημήτρης Κουζινός. ...

Για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα Κ17 του Πανιωνίου μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο τεχνικός του τμήματος Δημήτρης Κουζινός.


Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που υπήρξαν στο ξεκίνημα της σεζόν, στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών του, στο ταλέντο που υπάρχει στις κυανέρυθρες Ακαδημίες , στους Ντούνη και Κούρο που δούλεψε πέρυσι μαζί τους στην ομάδα Κ20, αλλά και στην ανδρική ομάδα του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κουζινός….

Για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα Κ17:
«Γίνεται μία δουλειά προσεκτική. Ήταν λίγο δύσκολα στην αρχή, γιατί η ομάδα αποτελούταν από παιδιά καινούργια, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία από το πρωτάθλημα. Ήταν παιδιά μόνο του Πανιωνίου, από τον Ερασιτέχνη. Κάτι που σημαίνει πως η ομάδα δεν ήταν δουλεμένη, δεν είχε εμπειρίες, δεν είχε παραστάσεις, ήταν δύσκολα τα παιδιά να σταθούν στο πρωτάθλημα. Κάτι που φάνηκε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Κατάφερε με τα χίλια ζόρια στον πρώτο γύρο να πάρει τέσσερις βαθμούς, να κάνει δηλαδή μία νίκη και μία ισοπαλία. Βέβαια και στα άλλα παιχνίδια που έπαιξε και έχασε, τα παιδιά το πάλεψαν. Στον δεύτερο γύρο η ομάδα βελτιώθηκε αρκετά και τώρα έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια. Συγκέντρωσαν εφτά βαθμούς και αναφέρω τους βαθμούς για να δείτε και την αγωνιστική εξέλιξη των παιδιών, αφού το ζητούμενο δεν είναι οι βαθμοί σε αυτές τις ηλικίες. Η εικόνα της ομάδας είναι φοβερά βελτιωμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ακόμη ένα τρίμηνο-τετράμηνο να δουλέψουμε, πιστεύω ότι θα βελτιωθούν κι άλλο τα παιδιά. Και αυτό που προσπαθούμε, είναι να δούμε πόσα παιδιά θα συνεχίσουν του χρόνου και θα ανέβουν στην Κ20. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος, ότι πολλά παιδιά θα ανεβούν, αλλά θεωρώ ότι θα τα καταφέρουν 4-5 παιδιά και αυτό θα είναι επιτυχία μεγάλη».

Για το αν υπάρχει ταλέντο στην ομάδα:
«Υπάρχει ταλέντο, αλλά αυτό που έγινε φέτος με το να μην υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι στην ομάδα, ίσως τους καθυστέρησε την εξέλιξη τους. Υπάρχει ταλέντο, χωρίς όμως να υπάρχουν εμπειρίες και παραστάσεις. Αν όμως υπήρχε μία βοήθεια από την Κ20 στην αρχή τουλάχιστον, ώστε να εξελιχθούν και τα παιδιά θα ήταν καλύτερα. Δεν μας πτοεί όμως αυτό. Κάποια παιδιά που έχουν ταλέντο θα εξελιχθούν. Ήδη ο προπονητής από την Κ20, κ.Παναγιωτάρας έχει πάρει δύο παιδιά, τον Βατισιάδη και τον Γιαννόπουλο, οι οποίοι προπονούνται εκεί και έχουν πάρει μάλιστα και χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα πάρει και 2-3 άλλους που πιστεύω ότι αξίζουν».

Για το τι πρέπει να κάνει ο σύλλογος:
«Αυτό που πρέπει να κάνει ο Πανιώνιος σαν διοίκηση και σαν ομάδα, είναι να εκμεταλλευτεί τις Ακαδημίες και τις ηλικίες αυτές. Υπάρχει ταλέντο στον Πανιώνιο».

Για τους Ντούνη, Κούρο που είχε δούλεψε πέρυσι μαζί του στην Κ20:
«Για τους Ντούνη και ο Κούρο σίγουρα το βλέπαμε και οι προτάσεις μας, συν τον Σμυρλή και Μπούζα, ήταν ότι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και ουσιαστικά την πρώτη ομάδα. Σίγουρα κάποια από αυτά τα παιδιά τα κατάφεραν. Πάντως δεν υπάρχουν μόνο αυτά τα παιδιά και ο Πανιώνιος πρέπει να ‘ξεζουμίσει’ και τα υπόλοιπα παιδιά που έχει στις Ακαδημίες του».

Για την αγωνιστική «κοιλιά» της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα:
«Θεωρώ ότι ήταν κάτι το αναμενόμενο. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε στην αρχή με τα αποτελέσματα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα έχει κάνει αυτό που μπορεί. Πλέον, χρειάζονται οι απαραίτητοι βαθμοί στα επόμενα ματς, ώστε να φύγει το άγχος του υποβιβασμού. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε από την αρχή της σεζόν ότι μπορούσε. Ένας άπειρος προπονητής, με μία άπειρη ομάδα και άπειρη διοίκηση έκανε πραγματικά αυτό που μπορούσε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Ο Κουζινός τα είπε όλα:"Ένας άπειρος προπονητής, με μία άπειρη ομάδα και άπειρη διοίκηση έκανε πραγματικά αυτό που μπορούσε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ Κ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΜΠΑΛΑ Κ ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΦΑ 13 ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ..ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΜΠΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Geia sas kirie kouzine!....Andreas Cheddar

    ΑπάντησηΔιαγραφή