Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει Ασλανίδη!

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με το...

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Πανιώνιος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ασλανίδη και όλα δείχνουν πως ο 23χρονος μέσος θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού.

Μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να έχει βάλει ήδη και την υπογραφή του σε εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. 

Ο νεαρός άσος πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟΝΕ, Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή. 

6 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ.ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΦΕΤΟΣ (ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ.ΑΝ ΑΞΙΖΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια απλή ερώτηση: Γιατί έμεινε ελεύθερος από τον Αρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αεκ άφησε ελεύθερο τον Κοτσαρίδη. Είναι κάτω των 24 και κάτι έχει δείξει. Ο Ασλανίδης δεν έχει δείξει κάτι. Μήπως να τον σκεφτόμασταν αυτόν. Ίδια θέση παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρόλαβα να το γράψω και είδα ότι πήγε στον Άρη, από εκεί που ήρθε σε μας ο Ασλανίδης. Άντε να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει ο Ασλανίδης λοιπόν. Μακάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά ξερετε ακριβως τη θεση παιζει?

    2ον Αντι-Κουρος ποιος θα παιξει?

    3ον Αντι-Ροβας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή