Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη και μόνο νίκη!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο σημερινό (26/01) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη. Οι κυανέρυθροι θέλουν ν...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο σημερινό (26/01) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη.


Οι κυανέρυθροι θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας ευελπιστούν πως στο ματς με τον σύλλογο της Λιβαδειάς ο Πανιώνιος θα δείξει ξανά το καλό του πρόσωπο και θα επανέλθει στις επιτυχίες.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κουλουχέρη, Κούρου, που συνεχίζουν το θεραπευτικό τους πρόγραμμα και του Στάθη Ρόκα, που ταλαιπωρείται από οξεία ισχιαλγία.

Αντίθετα, στην διάθεση του προπονητή του Ιστορικού τέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Καρτσαμπάς και Γανωτής, οι οποίοι και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας.

Όσον αφορά τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αυτοί αναμένεται να είναι οι: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Σάμαρης, Μενδρινός, Ντούνης, Κολοβός και Αραβίδης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις και οι Οκόγε, Γουνδουλάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Σάμαρης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Γιαννακόπουλος, Περιστερίδης, Ντούνης, Ανδράλας, Κολοβός, Μενδρινός, Παναγιωτούδης, Τόσκας, Οκόγιε, Γιαννούλης, Κοντοχρήστος, Μπούζας, Σμυρλής, Γανωτής, Καρτσαμπάς.

Διαβάστε και... 

-«Να δείξουμε υπερβάλλοντα ζήλο»

-Αυλωνίτης: «Mόνο νίκη με Λεβαδειακό»

-Παναγόπουλος: Βαριά και μαγική η φανέλα

-Πανιώνιος-Λεβαδειακός: Στατιστικά, συμπτώσεις & παράξενες συγκυρίες

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

5 σχόλια

  1. Ρε μαγκες εκει στην Παε δεν μπορειτε να βγαλετε ενα εισητιριο μειωμενο για ανεργους..?Πως να δουμε την αρρωστεια με 360e το μηνα στο ταμειο ανεργειας...εστω συμβολικα ρε παιδια αντι για 10 ευρω βαλτε το 8 ποσα να χασει ο συλλογος ??Καντε το γιατι ειμαστε σε πολυ δυσκολη κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όσους είναι άνεργοι, ή έχουν μεγάλη οικογένεια, υπάρχει η Θύρα 1, όπου ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ βλέπει τον αγώνα με 5 ευρώ (συνολικά)
    Βγάζει μόνο ο ενήλικας εισιτηριο με 5 ευρώ και τα παιδιά μπαίνουν δωρεάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΘΕ ΝΙΚΗΤΕΣ Μ.Δ.ΝΕΜΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΟΥΧΑΡΩ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ Κ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΩ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω την εντυπωση πως θα μπει Γιαννακοπουλος σημερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή