Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: Βαριά και μαγική η φανέλα

Ο βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μίλησε για τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και τα πολλά ατομι...

Ο βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μίλησε για τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και τα πολλά ατομικά λάθη των «κυανέρυθρων», για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ: "΅Είναι αργά να μιλάμε για κάτι που ήδη έχει γίνει. Χάσαμε το παιχνίδι από δύο λάθη, ατομικά. Τα λάθη πλέον πληρώνονται, κοστίζουν, οπότε κοιτάμε την επόμενη μέρα. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Ότι έγινε, έγινε. Δουλεύουμε για το ματς με τον Λεβαδειακό, έχουμε αφήσει πίσω την ήττα από τον ΟΦΗ και κρατάμε μόνο τα λάθη που κάναμε για να τα διορθώσουμε".

Για το πως εξηγεί τα ατομικά λάθη: "Η δουλειά θα σε οδηγήσει κάπου. Ζητούμενο είναι η διάρκεια. Όλοι δουλεύουν, όλοι όσοι βρίσκονται στο σύλλογο. Έχουμε φτάσει πλέον σ' ένα οριακό σημείο γιατί το κράμα που έχουμε μεταξύ έμπειρων και νεαρών παιδιών, ενώ στην αρχή έδειξε ότι οδηγούσε την ομάδα κάπου σταθερά, με τις απώλειες που παρουσιαστήκαν, ελλείψεις λόγω τραυματισμών, τιμωρημένων, κάπου χάθηκε αυτή η ισορροπία. Αυτή τη στιγμή το ζητούμενο για την ομάδα, είναι να βγει η όποια πίεση υπάρχει, αλλά με θετική ενέργεια. Κάποιοι να τραβήξουν κάποιους. Εκεί νομίζω είναι το "κλειδί". Είναι μία δύσκολη στιγμή. Από την αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα. Αν και για ένα διάστημα βρισκόμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Τώρα που σφίγγει ο κλοιός, το "ζωνάρι", ήρθε η στιγμή να δείξουμε τον χαρακτήρα μας, να βγάλουμε την προσωπικότητά μας. Όλοι μας".

Για το τι τον προβληματίζει σε όλους τους τομείς: "Τα προβλήματα είναι πολλά και είναι καθημερινά. Ζούμε μ' αυτά, από την πρώτη κιόλας μέρα. Εμείς το ξέραμε. Και λέγοντας εμείς θεωρώ ότι αυτό το εμείς καλύπτει όλους όσοι βρίσκονται στο σύλλογο. Ίσως τώρα έχει έρθει μια στιγμή που τελικά να μην έχουν αντιληφθεί όλοι τη σοβαρότητα της κατάστασης. Και όταν λέω σοβαρότητα, είναι αυτό που λέω από την αρχή, ότι παλεύουμε για τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Και αυτή περνάει και από τη σωτηρία της ομάδας. Εκεί, ίσως πρέπει να ανατρέξουμε όλοι μαζί. Να ξαναμπεί δηλαδή, πάλι το εμείς και να κάνουμε ότι το δυνατόν καλύτερο για τον Πανιώνιο".

Για την πίεση που υπάρχει μετά τα 7 παιχνίδια χωρίς νίκη: "Πίεση υπάρχει στο ποδόσφαιρο και δεν τη νιώθει όποιος είναι αναίσθητος. Το μυστικό είναι ν' αντλήσεις δύναμη απ' αυτή την πίεση, να γίνεις πιο δυνατός και να σ' οδηγήσει κάπου. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να μας οδηγήσει στη σωτηρία της ομάδας, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κι αν πάρουμε μεμονωμένα κάποια παιχνίδια που ουσιαστικά είναι τα τελευταία, εάν στην αρχή είχαμε την τύχη μαζί μας, τώρα εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Δεν είναι όμως το ζητούμενο η τύχη. Το ζητούμενο είναι ν' αντλήσουμε δύναμη, να παράγουμε θετική ενέργεια, μέσα από την όποια συσσωρεμένη πίεση υπάρχει. Νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε όλοι ισχυρό χαρακτήρα και δυνατή προσωπικότητα".

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: "Πλέον, το παιχνίδι έχει αποκτήσει την έννοια και τη μορφή του τελικού, μόνο και μόνο βαθμολογικά. Εμείς έχουμε παραμείνει στους 22 βαθμούς, έχουμε ομάδες από κάτω που μας πλησιάζουν, κλείνει η "ψαλίδα" βαθμολογικά, οπότε απ' αυτή τη σκοπιά, ναι είναι τελικός. Βέβαια, για μας ήταν τελικός το κάθε παιχνίδι, γιατί μιλάμε για έναν μαραθώνιο 30 παιχνιδιών, οπότε το κάθε παιχνίδι είναι από μόνος του τελικός. Για τον Λεβαδειακό δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Όποιος παρακολουθεί, είναι εύκολο να διαπιστώσει ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ. Δεν θέλω να μειώσω καμία ομάδα, αλλά αν πάρουμε έναν-έναν τους παίκτες του Λεβαδειακού, σε όλες τις γραμμές, το ρόστερ του είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία. Προέρχεται από ένα πολύ καλό σερί αποτελεσμάτων, με νίκες και εμφατικές νίκες, καθώς νίκησε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Έχασε από τον Ολυμπιακό στο 96', έτσι όπως έχασε. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι. Αυτό που θέλω και εύχομαι και ελπίζω, είναι όσα παιδιά αγωνιστούν να δείξουν χαρακτήρα. Να βγάλουν προσωπικότητα. Θα είναι ένα παιχνίδι που αν λέγαμε τόσο καιρό ότι θα κριθεί στη θέληση, στο πείσμα, στη δύναμη, στο πάθος και ίσως είναι η πρώτη φορά που το λέω να παίξει ρόλο και η φανέλα. Πλέον πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά. Αν κάποιοι θεωρούν τις φανέλες μεγάλες, η δική μας η φανέλα είναι πολύ βαριά. Είναι βαριά και είναι και μαγική".

Για το αν είναι αισιόδοξος πως θα γίνει πραγματικότητα αυτό το Σάββατο: "Ναι, το πιστεύω. Και δεν το λέω έτσι για να το πω. Και αυτό που με κάνει να το πιστεύω είναι η δουλειά που γίνετε, το πάθος που δείχνουν τα παιδιά, το κλίμα που υπάρχει. Όσο στεναχωρημένοι και αν είμαστε, να έχουμε κατεβάσει τα κεφάλια γιατί βαθμολογικά δεν έχουμε αυτό που θα έπρεπε να έχουμε. Αυτό με κάνει, προσωπικά, να γίνομαι πιο δυνατός. Δεν εγκαταλείπω, αλλά μένω εδώ. Και θέλω αυτό να το βλέπω απ' όλους. Κι αυτό εισπράττω".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Λεβαδειακό: "Μιλάμε για μία ομάδα που αν κάτσω και σας αναφέρω μόνο την ενδεκάδα της, θα δείτε πως όλοι οι παίκτες είναι επικίνδυνοι. Τρομερή τετράδα στην άμυνα, έμπειρος τερματοφύλακας, ο Κυριακίδης, κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα. Στον άξονα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν, αλλά και ανασταλτικά μπορούν να είναι καταλυτικοί. Ο Πόι, ο Ακόστα, ο Βασιλείου τρομερό πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν νομίζω πως μπορούμε να εστιάσουμε αποκλειστικά κάπου. Εμείς θα μπούμε και σκοπός μας είναι να δείξουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και ότι η φανέλα είναι πολύ βαριά".

Δεν υπάρχουν σχόλια