Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να δείξουμε υπερβάλλοντα ζήλο»

Ο έμπειρος μέσος του Πανιωνίου, Κώστας Μενδρινός, μίλησε για τα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, για την πίεση που υπάρχει στην ο...

Ο έμπειρος μέσος του Πανιωνίου, Κώστας Μενδρινός, μίλησε για τα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην καμερα της Nova:

Για τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ: "Φάγαμε δύο πολύ άσχημα γκολ, τα οποία δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση. Από εκεί και πέρα αυτό που λέμε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, όλη αυτή την εβδομάδα, είναι να φύγουμε γρήγορα απ' αυτή την κατάσταση και ο μόνος τρόπος για να φύγεις είναι μία νίκη. Πιστεύω να πάνε όλα καλά το Σάββατο, να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και αν κερδίσουμε θα αλλάξει σιγά-σιγά το σκηνικό".

Για τα πολλά εύκολα λάθη: "Οφείλεται ότι η δουλειά που κάνεις κάθε μέρα πρέπει να βγαίνει στο γήπεδο. Κάθε Κυριακή πρέπει να βγαίνει το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνεις όλη την εβδομάδα. Όπως δουλεύουμε μέσα στη βδομάδα, έτσι πρέπει και στους αγώνες να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και με τη βοήθεια της τύχης πιστεύω να πάνε όλα καλά".

Για το τι πρέπει να γίνει για να έρθει η ανάκαμψη και που εντοπίζει το πρόβλημα: "Δεν είναι κάπου συγκεκριμένα. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά διαθέτουν εμπειρία και όλοι ματώνουν καθημερινά στην προπόνηση. Θέλει απ' όλους τον καλύτερο εαυτό, να δείξουμε υπερβάλλοντα ζήλο για να βγει η ομάδα από αυτή τη θέση και να μιλάνε πάλι όπως το έκαναν στην αρχή".

Για το αν υπάρχει βαθμολογική πίεση: "Η πίεση στον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη. Ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή έχει τον ίδιο στόχο που είχε και όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Να σωθεί η ομάδα. Αν θυμόμαστε καλά, ακόμα και όταν ήμασταν στις πρώτες θέσεις, ήμασταν με σκυμμένα κεφάλια, κρατάγαμε τον πήχη χαμηλά γιατί ξέραμε πως είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Είναι στα πόδια μας να γυρίσουμε το έργο και αν όχι να είμαστε στις πρώτες θέσεις, να αποφύγουμε γρήγορα τον υποβιβασμό".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: "Αυτά τα παιχνίδια που χαρακτηρίζονται τελικός πρέπει να έχουν δύο στοιχεία. Δύναμη και να τρέξεις παραπάνω από τον αντίπαλο. Η ποιότητα βγαίνει σε κάθε ποδοσφαιριστή αν παρουσιάσει αυτά τα δύο στοιχεία. Πιστεύω ότι όποιος θέλει περισσότερο αυτό το παιχνίδι θα είναι και ο νικητής".

Για το αν το θέλει περισσότερο ο Πανιώνιος το παιχνίδι: "Αν το θέλουμε περισσότερο δεν είναι να το λέμε στα λόγια, αλλά να αποδείξουμε στο γήπεδο. Ο Λεβαδειακός είναι καλή ομάδα και θέλει τη νίκη. Όποιος το θέλει περισσότερο θα είναι ο νικητής".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Λεβαδειακό: "Ο Λεβαδειακός έχει καλή άμυνα, τα παιδιά πίσω τα γνωρίζουμε είναι ψηλά. Η άμυνά του είναι συγκροτημένη, "σφικτή" και βγαίνει ορθόδοξα στην επίθεση γιατί διαθέτει σπουδαίους παίκτες με ποιότητα. Είναι ένα καλό σύνολο. Όλη η ομάδα είναι καλή. Και αμυντικά και επιθετικά. Νομίζω θέλει σοβαρότητα σε όλες τις γραμμές".

Δεν υπάρχουν σχόλια