Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πικραμένος ο Ελευθερόπουλος

Δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην δουλειά των ...

Δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην δουλειά των παικτών του και στο γεγονός πως πετάχτηκαν κάποια αντικείμενα από οπαδούς του Πανιωνίου προς το μέρος του.

Αινιγματικός ακόμα και για το μέλλον του στην ομάδα ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

"Δεν θέλω να πω τίποτα για το παιχνίδι. Θέλω να πω μόνο ότι οι παίκτες μου είναι μεγάλα παλικάρια. Δουλεύουν πολύ σκληρά αυτούς τους εφτά μήνες και τους ευχαριστώ πολύ. Είναι δεύτερη φορά που κάποιοι οπαδοί μου πετούν αντικείμενα. Δεν το επιτρέπω ούτε εγώ ο ίδιος για την δουλειά που ρίχνω να γίνεται αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα πω με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι στην ομάδα αύριο", ήταν τα λόγια του "Ελέ".

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

25 σχόλια

  1. Και εγώ δεν δέχομαι να πληρώνω εισιτήριο για να υποστηρίξω την ομάδα και να με θεωρείς ηλίθιο βγαζοντας τον Μενδρινό που κρατούσε μπάλα και κέρδιζε φάουλ και βάζοντας μου ένα 18αχρονο δανεικό από τον ΠΑΟΚ που δεν ακούμπησε την μπάλα.

    Β Καράβολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an dn thes re mitsara na trws mpoukalia kane mia niki k apedeikse ti aksizeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mallon gia to kalo tis omadas prepei na paretitheis.twra xriazete enas emeiros proponitis giati einai epikundina ta pragmata.mimpws o katsabakis einai mia kali periptwsi logo empeirias kai epeidi einai gnwstis tis omadas;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re panionares thelw na fygei o ele k na erthei kapios pou dn kserei tn omada k na n staurosoume niki n dw th ton thelete pisw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε φιλε ελευθεροπουλε σημερα που σου ηρθε να μην βαλεις τον κολοβο...στο δευτερο ημιχρονο πριν παρει κιτρινη ο Ντουνης επρεπε να τον ειχε βγαλει και να βαλει κολοβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλαρακι μου, των 8.19, αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με τον Ελε προφανως εισαι αμπαλος. Πονανε τα ματια μας εδω και 2 μηνες με τη μπαλα που βλεπουμε. Κατεβαζει την ομαδα ικανοποιητικα και μετα κοιμαται στον παγκο.Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση. Ο Ελε εχει αρχισει να χανει το παιχνιδι,δεν μπορει να χειριστει λογω απειριας τα πραγματα... Ισως θα επρεπε να ετοιμαζει τους παικτες για το καθε πατς και οχι σε μια γενικη θεωρηση να αναδειχθουν και να πανε καπου καλυτερα...(ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!)

    Νικος - East Attica -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕ.ΞΕΦΤΙΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανε μας τι χαρη ρε ελε και απαλλαξες μας απο την παρουσια σου στον παγκο γιατι εχουμε ξαχασει πως παιζεται η μπαλα 2 μηνες απο τον καλαιτζιδη εχασες βαθμους το πηρες χαμπαρι η κοιμασε ακομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είσαστε νούμερα και αν υπήρχε τρόπος έπρεπε να σας απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο.

    Ο Σύλλογος καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να επιβιώσει με ένα φτωχό ρόστερ πολλά χρέη και πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, με μιά σειρά από τραυματισμόυς και αδυναμία να κάνει μεταγραφές.
    Συγκλονιστική η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών

    Ενώ οι περισσότεροι από εσάς πάτε στο γήπεδο για να τους βρίσετε.

    Ο προπονητής υπάρχει για να κάνει λάθη για να χάνει η να κερδίζει παιχνίδια διαφορετικά θα τοποθετούσαν έναν υπολογιστή στον πάγκο και εσεις θα ψηφίζατε στο ιντερνετ για την ενδεκάδα.

    Νούμερα ε νούμερα σας το είχε πεί ο Λίνεν αλλά το ξεχάσατε.
    Αν θέλετε θέαμα να καθήσετε στο σπίτι σας να βλέπετε την Μπαρτσελόνα των εκατομμυρίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι ρε να φυγει να έρθει ο Μεσσίας...που οι απολίτιστοι του πετάγαν και αντικείμενα. αλλη ομάδα είχε μεχρι τη 11 η αγωνιστική κ εκτοτε προσπαθεί να μπαλώνει τρύπες. Ατυχος ειναι με τόσους τραυματισμους κ αποχωρήσεις κ ατυχος που ειναι στον Πανιωνιο που δεν εκτιμάνε τιποτα οι ανεγκέφαλοι κ προφανώς κ αμπαλοι. Να καθίσουν ολοι εκ περιτροπής στον παγκο στη θέση του να δουμε μπαλάρα. Αντε με τους προπονητάρες..πηξαμε. Ολοι τραγουδια λενε εξω απ το χορό.Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου ειναι ατυχος να παει στη ρεαλ που φευγει ο μουρινιο .ατυχοι ειμαστε εμεις που τον εχουμε προπονητη στο χειροτερο πρωταθλημα απο καταβολης ελληνικου ποδοσφαιρου εχει καταφερει να συμπληρωσει δυο μιση μηνες χωρις νικη ,να αποκλειστει απο τον φωστηρα και η ομαδα να μην μπορει να αλλαξει δευτερη πασα .οσο για το παραμυθι περι διαιτησιας δεν πειθει κανεναν ......απλα να ξερετε η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας κυριοι της δοιηκησης

      Διαγραφή
  12. Re magkes erxetai o mourino!!!!xaxaxaxa!!!arxiste erano!!!!a pame kai gia prwtathlima!!!ela twra pou gurizei!!p ele ftaiei pou paiZoun oloi tsampa kai enas enas feygei!!re mitso sikw fuge!!de sou aksizoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε γιγαντα οντως δεν σου αξιζουμε το ποιο πιθανο ειναι να πας στην μπαρσπτσελονα που σου αξιζει.εμεις παλι δεν πειραζει θα βρουμε ενα κανονικο προπονητη και θα πορευτουμε

      Διαγραφή
  13. Για Σιδερακη, Ομο που εξαφανιστηκαν ποιος φταιει? Για επιλογες Ανδραλα και Κουλουχερη που ειναι κολληατα φιλαρακια ποιος φταιει? Αντε ρε, μαζευτειτε.Πανιωνακο θελετε την ομαδα, οχι Πανιωναρα!Ολη η 2 του ελεγε τη να κανει και αυτος κοιμοταν,λες και θελει διπλωμα προπονητη για τα προφανη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε τι οπισθοδρομικός που ειναι ο Πανιώνιος κ δεν Φτιαχνει χώρο για όλη τη 2 να καθίσει στον Παγκο να κοουτσάρει. Δεν πιστευω να θελει να πληρώνεται ομως ?ουτε ο Προπονητης ουτε οι παίκτες πληρώνονται. Τι να τον κάνει τον Πανιωνιο ρε? Δεν του αξίζει. όπως ειπε και κάποιος πιο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι πικραμένος ο Ελέ...Χαρούμενος έπρεπε νάναι! μετά από 6 ήττες,πήρε ισοπαλία! Πρόοδος,σ ένα πρωτάθλημα που η σωτηρία είναι πολύ δύσκολη! (όπως φωνάζει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ..! ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ! Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μας εχει μπρήξει να μας λέει συνεχεια οτι η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία μήπως γιαυτό κάνη ολα αυτά τα λάθη για να μας αποδείξη οτι εχει δίκιο? Δεν δικαιοογούνται οι αλλαγές που εγιναν και ιδίως του Μενδρινού καθώς και η χρονική περίοδο που εγιναν. Ας αφήσουν λοιπόν τις συνετεύξεις και ας ασχοληθούν λίγο πιο σοβαρά με την ομάδα χωρίς πειραματισμούς γιατί οι πειραματισμοί του Ελε στα προηγούμενα παιχνίδια μας εφεραν εδω. Μεχρι ποτε θα κάνη ο κόσμος υπομονή υπάρχουν και ορια τα οποία εχουν ξεπεραστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ας σταματησει πια η καραμελα του απειρου ροστερ,με μενδρινο καπανταη γουνδουλακη ομο σαμαρη σιδερακη ροβα ροκα ανδραλα αραβιδη δεν εειναι και τοσο απειρο σωστη διαχειριση χρειαζοταν απολους και με τις προσθηκες των μικρων θα πηγαιναμε σουπερ στο φετινο πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτή η κακομοιριά πάντως με το κράξιμο έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστική και έχει ξεφύγει από τα όρια, ευτυχώς για την ώρα από μία πολύ μικρή μειοψηφία. Όσο για τη διαφορετικότητα την οποία επικαλούμασταν έχει μετατραπεί σε γραφικότητα. Ακριβώς όπως τα είπε ο Τσακ. Δυστυχώς.. Φτωχοί με ελαττώματα πλουσίων. Αυτή είναι η νοοτροπία του Νεοέλληνα. Τί να κάνουμε! Φτάσαμε στο σημείο να πετάμε αντικείμενα και να γιουχάρουμε κόσμο που δουλεύει χωρίς να πληρώνεται, μεταξύ αυτών ποδοσφαιριστές από το φυτώριό μας. Ο δε Ελευθερόπουλος σίγουρα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά αφού πέρα από το γεγονός οτί η ομάδα αποδυναμώθηκε σε σχέση με τον πρώτο γύρο (και μάλιστα σε θέσεις με υψηλές απαιτήσεις), δεν έχει δώσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ δικαίωμα με τις δημόσιες τοποθετήσεις του τόσο σαν παίκτης του Ιστορικού όσο και σαν προπονητής. Σίγουρα κάνει λάθη, αλλά πρέπει κάποιος να είναι μεγάλος κόπανος για να φτάσει στο σημείο να αντιδρά έτσι και να τον αντιμετωπίζει σαν εχθρό. Σίγουρα όλο αυτό κάνει μεγαλύτερο κακό στην ομάδα και από τα ίδια τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τί να πώ.. ΤΑΣΟΣ Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΕ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ .Ο ΕΛΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΕ ΑΜΥΑΛΟΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΕ ΤΑΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΔΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΟΛΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝΕΣΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. opos lei kai o filos pio pano...o Ele kani ta panta na mas ftasi na leme...OTI IHE DIKIO..KAI OTI PREPI NA PALEPSOUME gia ti sotiria mas!!!! eno apla an nikages ehtes tha isoun pali 5os!!!! ALLA POS NA NIKISIS??? an oi 2 kaliteri kai piotikoteri pehtes sou ine sto pagko? (FANOURIS-KOLOVOS)kai eno ehoume vgali ta larigkia mas na kani allagi..AUTOS vgazi to Mendrino pou itan o MONOS pou kratage mpala kai vazi ena pehti pou irthe HTES stin omada!!!!aaa kai meta sou vgazei kai ton ARAVIDI!!!! Les kai ehis kai allo epithetiko!!!!episis nomizo pos xehase na kani kai mia allagi...mallon kimotane!!!!! ELEOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. απο την μια θελω να τον υποστηριξω απο την αλλη κανει τρομακτικα λαθη τι να πεις τωρα για χθες .... η αλλαγη του μενδρινου φωναζει οτι τα βλαχαδερα θα ισοφαρισουν αφου ειχαν ανεβασει 6 επιθετικους στην περιοχη μου και δεν εχω πλεον καποιον να μου ηρεμησει το παιχνιδι οσο αφορα το οτι δεν πληρωνεται ηξερε που ηρθε οπως και ολοι αυτοι που ειναι στην ομαδα οσο για το οτι φοραει κασκολ της ομαδας ας θυμηθουμε ποσοι και ποσοι φοραγαν η εκαναν δηλωσεις αλλα με την πρωτη στραβη αντιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή