Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλαϊτζίδης: Κέρδος η ισοπαλία

Κέρδος χαρακτήρισε τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στο ματς με τον Πανιώνιο ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Αναλυτικά τα όσα ε...

Κέρδος χαρακτήρισε τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στο ματς με τον Πανιώνιο ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά τόνισε: "Καταφέραμε να περιορίσουμε επιθετικά τον Πανιώνιο, σε σημείο που κινδυνέψαμε σε λίγες στιγμές. Αμυντικά ήμασταν καλοί. Επιθετικά ανεβήκαμε, αφού δεχτήκαμε το γκολ. Μετά το γκολ του Πανιωνίου ήμασταν καλύτεροι. Καταφέραμε τελικά να ισοφαρίσουμε και μείναμε στο 1-1".

Για τα τελευταία δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του: "Μετά από συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια καταφέραμε να μαζέψουμε εφτά βαθμούς, στην προσπάθεια μας να φύγουμε από τις δύσκολες θέσεις της βαθμολογίας".

Για τον στόχο: "Επιθυμία μας είναι να φύγουμε γρήγορα από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας".

Αν θα ενισχυθεί η Βέροια: "Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Δύσκολη περίοδος όμως ο Γενάρης. Σίγουρα και εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση, που ήμαστε χαμηλά στην βαθμολογία".

Για το ματς: "Διεκδικούσαμε τις φάσεις σε όλο το ματς, όμως οι καλύτερες ευκαιρίες μας ήταν μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, και ο ένας βαθμός είναι κέρδος".

Για τον Κόστλι: "Ο Κόστλι άργησε να πετύχει το πρώτο του γκολ, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έπαιζε και πολύ έως τώρα".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια