Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη... αγνοείται!

Ο Πανιώνιος κρατούσε μέχρι το 90ο λεπτό τη νίκη στα χέρια του, όμως μία αδράνεια της άμυνας έδωσε το δικαίωμα στην Βέροια να πετύχει το γκ...

Ο Πανιώνιος κρατούσε μέχρι το 90ο λεπτό τη νίκη στα χέρια του, όμως μία αδράνεια της άμυνας έδωσε το δικαίωμα στην Βέροια να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης (1-1), στερώντας από τον Ιστορικό την επιτυχία σε ένα ακόμη ματς!

Η ομάδα του Ελευθερόπουλου πήρε κεφάλι στο σκορ στο 57' με σκόρερ τον Καμπάνταη, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσια στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά στα πρώτα λεπτά, με τους Αραβίδη, Ντούνη και Μενδρινό να ηγούνται επιθετικά.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ιστορικό δημιουργήθηκε στο 23’, με τον Καμπάνταη να κάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η Βέροια, σε μία από τις αντεπιθέσεις της, «απάντησε» στις φάσεις, με τον Καλί να κάνει το κοντινό πλασέ, μετά από ασταθής επέμβαση του Περιστερίδη, και να σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν την ομάδα του Ελευθερόπουλου να ανεβάζει ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Τζόναθαν.

Καλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο, αυτή του 36ου λεπτού, όπου ο Μενδρινός έκανε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς, ωστόσο, να απειλεί ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός μπήκε αποφασισμένος να φτάσει σε ένα γκολ!

Κάτι που τελικά και έγινε στο 57’. Ο Μενδρινός έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη, ο οποίος έστρωσε με το κεφάλι την μπάλα στον Καμπάνταη, με τον Έλληνα επιθετικό να πλασάρει σωστά και να ανοίγει το σκορ για τον Πανιώνιο.

Τα αμέσως επόμενα λεπτά βρήκαν την Βέροια να προσπαθεί να αντιδράσει, με την άμυνα του Ιστορικού, όμως, να λειτουργεί σωστά, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, πήρε μέτρα στο γήπεδο και με σωστή αμυντική λειτουργία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Στο 79ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε ο Ντούνης για χέρι.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί, ώστε να φέρουν το ματς στα ίσια.

Στο 87’ ο Ρόκας έκανε ωραία ενέργεια, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Βέροιας από αμυντικό των φιλοξενούμενων, όμως ο Αμπάρκιολης δεν υπέδειξε την παράβαση!

Με την ολοκλήρωση του 90λεπτου η Βέροια ευτύχισε, χωρίς έως εκείνη τη στιγμή να έχει απειλήσει ουσιαστικά, αν φέρει το ματς στα ίσια, με τον Κοστλί, που λίγο πριν είχε περάσει στον αγώνα.

Στα λίγα λεπτά που απέμεναν δεν μπόρεσε ο Πανιώνιος να αντιδράσει και το 1-1 έμεινε έως το τέλος!

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ρόκας, Τόσκας, Ανδράλας, Σάμαρης, Μενδρινός, Καμπάνταης, Αραβίδης και Ντούνης.

Βέροια: Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Γεωργέας, Μορένο, Ιωάννου, Ολαϊτάν και Μπαργκάν.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως σας την μετέφεραν τα panionianea.gr.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

1 σχόλιο

  1. Dustixos xalia maura i omada...Oute duo pases den mporouse na allaksei..Isos den aksizame oute to X..Megali trupa o Kurdi apo deksia, rova den exoume, epithetiko den exoume na kanei oute ta stoixeiodi klp. Me fovizei polu i katastasi tis omadas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή