Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα δείξει την αξία του»

Τα σενάρια περί συμφωνίας του Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Παναθηναϊκό δίνουν και... παίρνουν, ωστόσο η στάση της διοίκησης του Πανιωνίου δε...

Τα σενάρια περί συμφωνίας του Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Παναθηναϊκό δίνουν και... παίρνουν, ωστόσο η στάση της διοίκησης του Πανιωνίου δεν πρόκειται να αλλάξει.


Οι άνθρωποι του Ιστορικού δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για... πενταροδεκάρες και επιμένουν πως ο 20χρονος μπακ πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα. 

Από εκεί και πέρα, με την αγωνιστική του εικόνα μέσα από τον Πανιώνιο θα μπορεί να δείξει τι αξίζει και ίσως στην πορεία της καριέρας του να πετύχει μία καλή μεταγραφή για τον ίδιο.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε και η δήλωση στην εφημερίδα Goal υψηλόβαθμου στελέχους της ΠΑΕ: «Ισχύει στο ακέραιο ό,τι έχουμε πει για τον παίκτη. Ο Σπυρόπουλος αν θέλει να έχει ποδοσφαιρικό μέλλον, θα πρέπει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε και από εκεί και πέρα έχει όλο το χρόνο να δείξει την αξία του».




9 σχόλια

  1. Στην εξέδρα μέχρι το καλοκαίρι και προπόνηση με το παιδικό ούτε καν με τα U21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το σιοβα και τον σαμαρη πενταροδεκαρες δεν πηραμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην εξεδρα θα βλεπει τα παιχνιδια μας μεχρι το καλοκαιρι.. μετα στο καλο και να μας γραφεις κολοπαιδο.... δανεικος στον Παναιγιαλειο θα πας μ@@νακι.... ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ante sta tsa**dia axariste...!!Kane kai sy "kariera"...Kai mono pou dimiourgithike olo auto to thema eisai anepitymitos..Eleos 6 mines mpala epaikses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε καμία ομάδα μας να μην κάνει προπόνηση! Στην εξέδρα 6 μήνες και να πληρώνει και εισιτήριο για να δεί ματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκεινοι εκλεισαν στον γαυρο φιλε(6:39μμ),μη το αγνοεις.
    το σπυροπουλο που θα παει στο βαζελο πρεπει να το διαπομπεψουν οι διοικουντες(για να καλυψουν την ανυπαρξια τους που περιμεναν το Δεκεμβρη για του προτεινουν ανανεωση)..ειναι αχαριστος λοιπον που δεν εβαλε πανω απο το προσωπικο του οφελος,το οφελος της ομαδας.φυσικα & δεν θα ήταν αχαριστος αν εκλεινε στον ολυμπιακο του "φιλου" κου μαρινακη..τοτε "παιζει" να του εδιναν & την ευχη τους..τελοσπαντων εχει πεσει πολυ προπαγανδα στο συγκεκριμενο θεμα.προβατα δεν ειμαστε ομως κυριοι,τουλαχιστον οχι ολοι.
    Καλη Χρονια με υγεια σε ολους!
    "Να ήμουνα για λίγο εκεί
    να σε κοιτάξω ξανά..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10 32 ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΖΕΛΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ Η'ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜ/ΜΟ...
    ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΑΣ ΘΥΡΑ 2
    Υ.Γ: ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΚΤΡΟΛΟΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o 10:32 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος
    Για 3 χρόνια παρά τις όποιες υποσχέσεις από όλους τους κατά καιρό διοικούντες, του κλώτσου και του μπάτσου ήταν. Γιατί τόσο καιρό δεν σκέφτηκαν να τον ανανεώσουν άραγε ? Ε δεν θα ερχόταν κι ο καιρός του ?

    " Ο Κουτλίδης «ξέχασε» να αναφέρει ότι ο Σπυρόπουλος (και ο κάθε Σπυρόπουλος) έπαιξε γιατί οι ομάδες είναι πνιγμένες στα χρέη και δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές.
    Το ότι ο Σπυρόπουλος «βγήκε» και έκανε πολύ καλό πρώτο γύρο οφείλεται αποκλειστικά στις δυνατότητές του και λιγότερο στο γιατί τον «πίστεψε» ο Ελευθερόπουλος.
    Ακόμα κι αν το ποσό που ζήτησε είναι εξωπραγματικό (όπως υποστήριξε ο κ. Κουτλίδης), από πότε «δικάζεται» κάποιος για το πόσο κοστολογεί τον εαυτό του; Αν κρίνουμε ότι είναι ακριβός, τότε πολύ απλά τον ευχαριστούμε και οι δρόμοι μας χωρίζουν."

    Αυτά νεοΤσολακάκηδες. Δεν προσέχατε. Αν προσέχατε θα είχαμε. Αλλά τι γράφω τώρα. Εδώ παίζει στον Πανιώνιο δανεικός ο Σάμαρης και σεις μούγκα στη στρούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή