Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αρέσει και υπογράφει ο Τόσκας!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Δημήτρη Τόσκα από τον Ιστορικό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στην κυπριακή Κυρήνε...

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Δημήτρη Τόσκα από τον Ιστορικό.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στην κυπριακή Κυρήνεια και στον Πιερικό, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος και σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο 22χρονος αμυντικός μέσος θα φορά από την 1η Ιανουαρίου την φανέλα των «κυανέρυθρων».

Επιπλέον, καλές εντυπώσεις έχει αφήσει και ο Χρήστος Καρτσαμπάς, ο οποίος δοκιμάζεται και  για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Πάντως, η περίπτωσή του είναι κάπως πιο περίπλοκη, καθώς ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Πιερικού και για να γίνει κάτοικος Πλατείας θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο σύλλογος της Κατερίνης.

Όσον αφορά τον τρίτο υπό δοκιμή παίκτη,  ο Νίκος Βλασσόπουλος, αν και έχει κάποια καλά στοιχεία, δεν φαίνεται να πείθει τον προπονητή του Πανιωνίου και όπως γράψαμε και το Σάββατο (29/12), δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια