Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παράπονα από οπαδούς, εξηγήσεις από «Ελέ»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Φωστήρα αρκετοί οπαδοί του Ιστορικού βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, προκει...

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Φωστήρα αρκετοί οπαδοί του Ιστορικού βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για τον αποκλεισμό της ομάδας.

Περίπου 100 φίλοι του Πανιωνίου, οι περισσότεροι εξ' αυτών Πάνθηρες, αποδοκίμασαν παίκτες των κυανέρυθρων, ζητώντας μάλιστα να μιλήσουν και μαζί τους.

Τελικά, η πρωτοβουλία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να βγει από τα αποδυτήρια και να τους μιλήσει, εκτόνωσε αρκετά την κατάσταση .

Οι οπαδοί του Ιστορικού καταλόγισαν αδιαφορία ορισμένων παικτών, ενώ είπαν χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ότι «… είναι ντροπή για το πρεστίζ της ομάδας να αποκλειόμαστε από ομάδα Γ΄Εθνικής. Δεν μπορούμε να το ανεχτούμε αυτό».

Από την πλευρά του ο «Ελέ», ο οποίος προς τιμή του, άκουσε όλα τα παράπονα του κόσμου, απάντησε πως «… Σας καταλαβαίνω αλλά δεν υπήρξε καμία αδιαφορία από τους παίκτες. Στις προπονήσεις κάθε μέρα δίνουν τα πάντα. Είχαμε τραυματισμούς και απουσίες και δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Τουλάχιστον, όχι φέτος».

Στη συνέχεια, οι οπαδοί ζήτησαν από τον Ελευθερόπουλο να μην αποκτηθεί κανένας παίκτης του Ολυμπιακού με την μορφή δανεισμού, τονίζοντας του χαρακτηριστικά: «…Δεν θέλουμε παίκτες του Ολυμπιακού. Διαβάζουμε πολλά για δανεισμούς, δεν θέλουμε κανέναν από αυτή την ομάδα».

Ο προπονητής της ομάδας τους απάντησε, λέγοντας τους πως «…Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφονται. Δεν θα πάρουμε κανέναν παίκτη από τον Ολυμπιακό. Και ο Διαμαντάκος που ήρθε το καλοκαίρι κατόπιν εντολής μου ήταν δικό μου λάθος και το παίρνω καθαρά πάνω μου. Δεν ήξερα ότι θα έχει τέτοιες επιπτώσεις».

Οι παραπάνω εξηγήσεις του «Ελέ» ηρέμησαν λίγο την κατάσταση, με τους οπαδούς του Ιστορικού να αποχωρούν χωρίς παραπάνω παρατράγουδα.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

8 σχόλια

  1. κανένα μαντηλάκι θα κουνήσουμε για τον ΕΛΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To vrikes tora ! O monos o opoios gnorizontas tis dinatotites tou roster milouse gia paramoni apo tin arxi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητράκη χάσαμε τον ύπνο μας πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πούμε και κανα ευχαριστώ στον Ελε καλύτερα γιατι υπερβαίνει καταστάσεις, όπως και οι παικτες. Ή πραγματικά δε βλέπουν κάποιοι ή εθελοτυφλούν για να μπορούν να μιλάνε. Ούτε 1.500 ατομα χθες στο γήπεδο σε ματς πρόκρισης αλλά οι απαιτήσεις στην πρώτη γραμμή. Αντί να κανουν κ τον σταυρό τους για ο,τι εχει επιτευχθεί μέχρι τώρα. Η ομαδα με τόσες ελλείψεις υπερβαίνει εαυτό..πόσο δυσκολο ειναι να το καταλάβει καποιος αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ... ΤΡΩΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΚΟΟΥΤΣ??? ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 4 ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ??? ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΙΟΓΟΣ... ΞΕ - ΦΤΙ - ΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ??????
    ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 5.40 .ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΧΟΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 21 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΕΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ.
    ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ.ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΣΑΤΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΑΤΕ 25 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΡΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΒΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά, ποιός από εμάς πίστευε ότι στο τέλος του πρώτου γύρου θα είμαστε στην 5η θέση; ποιός πίστευε ότι ο Ελέ θα πετύχει; ποιός πίστευε ότι τα παιδιά θα παίζουν σαν (και καλύτερα από) άντρες; Εμένα αυτή η ομάδα με κάνει υπερήφανο για την έως τώρα πορεία της αλλά και το ήθος της. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουν σύντομα στις νίκες. Έχουμε το μικρότερο προϋπολογισμό της τελευταίας 10ετήας κι όμως είμαστε 5η έχοντας κερδίσει το σεβασμό πολλών φιλάθλων και αντιπάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή