Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: Έχουμε περιθώρια βελτίωσης

Ο Iστορικός ηττήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α., αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κράτησε εν όψει συνέχειας την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, η οποία μετ...


Ο Iστορικός ηττήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α., αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κράτησε εν όψει συνέχειας την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, η οποία μετρίασε την απογοήτευσή του για το πρώτο μισό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, ο κόουτς των «κυανέρυθρων» τόνισε αρχικά: « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό και παίζει πλέον καλύτερα, κάτι που είναι λογικό. Όσο περνάει ο καιρός τόσο ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος και ήδη το βλέπουμε αυτό. Ξέραμε πως το έργο μας θα ήταν δύσκολο, παρ’ όλα αυτά ξεκινήσαμε πολύ νωθρά στο πρώτο μέρος, δεν δείξαμε την αποφασιστικότητα που έπρεπε και σίγουρα δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Όπως έχω πει και στους παίκτες, θέλω να παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Αν μη τι άλλο, στην επανάληψη είχαμε καλύτερη εικόνα, προσπαθήσαμε στην άμυνα, δεχθήκαμε λιγότερους πόντους σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και στο τέλος μειώσαμε τη διαφορά κάτω από διψήφιο αριθμό πόντων. Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός είχε την ποιότητα και την εμπειρία κι εκεί που έφθασε το παιχνίδι επικράτησε απόλυτα δίκαια. Νομίζω πως οι αριθμοί δείχνουν την πραγματική εικόνα».

Ενώ κλείνοντας αναφερόμενος στη συνέχεια, σχολίασε: «Θέλουμε δουλειά, για να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς, έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα. Από τότε που ήρθαμε στην ομάδα έχουμε παίξει εφτά αγώνες, βγάλαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με πέντε εκτός έδρας ματς. Σίγουρα, η διακοπή θα βοηθήσει και να ξεκουραστούμε, αλλά και να δουλέψουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού και στην άμυνα και στην επίθεση. Συγχαρητήρια στον κόουτς Πεδουλάκη και τον Παναθηναϊκό για τη σημερινή (19/12) νίκη, συγχαρητήρια και για την πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Εύχομαι, επίσης, σε όλους καλές γιορτές, με υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια