Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Λυπούμαστε για την ομάδα και τον κόσμο μας»

Σκασμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Φωστήρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο προπονητής του Ιστορι...

Σκασμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Φωστήρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.


Ο προπονητής του Ιστορικού τόνισε αναλυτικά... 

Για τον αποκλεισμό: "Λυπούμαστε για την ομάδα και για τον κόσμο μας. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο, αλλά ο φετινός Πανιώνιος δεν μπορεί να χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Πλέον θα συγκεντρωθούμε στην προετοιμασία που θα κάνουμε στο Σοφικό ενόψει του δευτέρου γύρου".

Για το αν υπήρξε κάποια υπεροψία από την ομάδα: "Είμαι στεναχωρημένος που χάσαμε την πρόκριση. Δεν υπήρξε, όμως, καμία υπεροψία στον αντίπαλο. Κούραση υπήρξε και αφού δεν κάναμε το 3-0, ίσως μπήκε και ο φόβος μην δεχτούμε κάποιο γκολ".

Για τις απουσίες: "Υπάρχουν πολλές απουσίες δυστυχώς, με τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό. Μπορώ να πω πως έχουμε ξεζουμιστεί από τον έως τώρα μαραθώνιο".

Για την αλλαγή του Καμπάνταη: "Η αλλαγή του Καμπάνταη ήταν αναγκαστική. Ο παίκτης αντιμετώπιζε πρόβλημα στο δικέφαλο".

Για το γεγονός πως ο Σάμαρης έμεινε εκτός αποστολής: "Θα έπαιζε ο Μενδρινός και αν πήγαιναν όλα καλά ήθελα να δω και τον νεαρό τον Μπούζα, που δουλεύει πολύ".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Είμαστε ο Πανιώνιος Ελευθερόπουλε!!! Όχι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης..! Έχεις δημιουργήσει το απόλυτο κόμπλεξ κατωτερότητας στους παίκτες με το κόλλημα της σωτηρίας και δυστυχώς πάμε κυριολεκτικά από το κακό στο χειρότερο! Ημέρα ντροπής η σημερινή για την ομάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Β' ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ?ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή