Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεφτίλα….

Γράφει ο Μάκης Διόγος...  Ντροπή. Ξεφτίλα. Προσπαθώ να βρω λέξεις για να περιγράψω τον αποκλεισμό και δεν βρίσκω. Προσπαθώ να βρω λέξεις ...

Γράφει ο Μάκης Διόγος... 

Ντροπή. Ξεφτίλα. Προσπαθώ να βρω λέξεις για να περιγράψω τον αποκλεισμό και δεν βρίσκω. Προσπαθώ να βρω λέξεις για να κρύψω την ντροπή που αισθάνομαι και δεν βρίσκω.

Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο αποκλεισμός από τον ηρωικό Φωστήρα αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, μάλλον δεν έχει καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκεται.

Και δυστυχώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει πάρει.. χαμπάρι. Γιατί δεν μπορεί να δηλώνει: «Για εμάς στον Πανιώνιο δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Στόχος μας είναι η παραμονή και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται». Κόουτς μιλάμε για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, για την ομάδα που έχει κατακτήσει δυο φορές το κύπελλο, όχι για καμία μικρομεσαία ομάδα.

Δυστυχώς η εμμονή για την παραμονή, λες και είμαστε η Αναγέννηση Καρδίτσας, έχει δημιουργήσει στην ομάδα κόμπλεξ κατωτερότητας και αυτό αποδείχθηκε και στο ματς του κυπέλλου. Να είσαι μπροστά στο σκορ από το 25’ με 2-0 κόντρα σε μια ομάδα δυο κατηγορίες πιο κάτω και τελικά να αποκλείεσαι, αν και ο Φωστήρας τελείωσε το ματς με 10 παίκτες!

Ε όχι Δημήτρη Ελευθερόπουλε δεν είναι δυνατόν να γίνει ανεχτό κάτι τέτοιο. Σου επαναλαμβάνω είμαστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και λυπάμαι πολύ αλλά έχεις μικρύνει την ομάδα. Πάρα πολύ. Και τελικά το μόνο που κατάφερες είναι να βάλεις την τον σύλλογο στο… τρυπάκι της παραμονής. Συγχαρητήρια το κατάφερες!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον Φωστήρα. Οι παίκτες του έπαιξαν σεβόμενοι την ιστορία τους και το βαρύ όνομα του «Φονέα των γιγάντων» που κουβαλάει ο σύλλογος. Μπράβο τους…

Υ.Γ. 2 Με την ακατανόητη εναλλαγή των τερματοφυλάκων καταφέρατε να «κάψετε» και τον Περιστερίδη,. Μπράβο Δημήτρη Ελευθερόπουλε πρόκειται για μοναδικό κατόρθωμα… Τώρα «τρέχα» να βρεις γκολκίπερ.

Υ.Γ. 3 Ποιος Οκόγιε ρε κόοουτς ποιος;

5 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ... ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό κομπλεξ? ειμαστε καλα τωρα? Η ομαδα παλι καλα που έχει κάνει οτι έχει κανει. Τον ρεαλισμό τον αναγάγουμε σε κόμπλεξ? Ήμαρτον. Αντικειμενικά η ομάδα μπορεί να κριθει στο τέλος κ κυριως του χρονου. Αθάνατη ελληνική νοοτροπία.. "άντρα θέλω,τωρα τον θέλω" κ ας μην έχω δεύτερο βρακί να βάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θελαμε να προκριθουμε φαινοταν,μαλλον για να συγκεντροθουμε στο πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια πως κανετε ετσι αντι να λετε και μπραβο στον ελευθεροπουλο που τελιωσε ο πρωτος γυρος και ειμαστε στην 5η θεση.αμα δηλαδη η ομαδα θα ειναι κουρασμενη να παιζει περισσοτερους αγωνες και αφησει στην ακρη το πρωταθλημα τοτε θα δειτε που παει η παραμονη,καλυτερα να παιζουμε μονο super ligue και να βγουμε 7η ή 8η παρα να παιζουμε και κυπελο και βγουμε 13η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια αστεια λεμε? χαυετε αυτα τα αστεια με τα καρπουζια του ελε οτι δε θελαμε να προκριθουμε? και τοτε γιατι εβαλε τους βασικους, και γιατι μολις το φαγαμε ξυπνησαν απτο λιθαργο για να προκριθουμε?

    η ομαδα χτες επρεπε να περασει, ΤΕΛΟΣ.. και για το ονομα σου, και για το οικονομικο και για ολα. Στην τελικη 15 μερες διακοπη εχει τωρα, ας περναγαν και στον επομενο γυρο δε με νοιαζει ας εμπαιναν οι μικροι. Αλλα να αποκλειεσαι σε διπλο παιχνιδι, με τους βασικους απο ομαδα δ εθνικη ειναι μη αποδεκτο. επρεπε να βγει και να πει εγω εφταιγα, μας επαιζε 20 λεπτα ο φωστηρας και γω κοιμομουνα στον παγκο και οχι να λεει δικαιολογιες τις κακιας ωρας

    γιαννης κυανερυθρος πλανητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή