Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αθηναίου: Δεν παλέψαμε και δεν ήμασταν σοβαροί

Στην έλλειψη σοβαρότητας που... ανάγκασε τον Ιστορικό να γνωρίσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Γιάννης Αθηναίου. Ο ...


Στην έλλειψη σοβαρότητας που... ανάγκασε τον Ιστορικό να γνωρίσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο 24χρονος γκαρντ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους «πράσινους» με το οποίο οι δύο ομάδες έκλεισαν τις υποχρεώσεις του στην Α1 για το 2012 τόνισε αρχικά:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Δυστυχώς, εμείς σήμερα (19/12) δεν αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Όπως είπε και ο κόουτς δεν παλέψαμε όπως έπρεπε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή και καλή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε».

Ενώ όσον αφορά τη συνέχεια του Πανιωνίου, ο Γιάννης Αθηναίου ανέφερε: «Το μόνο που μένει πλέον είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να εμφανιστούμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Καλές γιορτές σε όλους και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια