Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα. Περ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα.


Περιστερίδης: Μέτρια εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του Ιστορικού. Έκανε κάποια αβίαστα λάθη, σε διωξίματα της μπάλας. Στην φάση του τέρματος του Φωστήρα δεν φέρει ευθύνη.


Κούρντι: Καλή παρουσία από τον Κούρντι στην επανεμφάνιση του στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Δεν πήρε πρωτοβουλίες και επιθετικά δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

Κοντοχρήστος: Δεν τα πήγε άσχημα ο νεαρός μπακ, κάνοντας και αρκετές κούρσες στο αριστερό άκρο της ομάδας.

Αυλωνίτης: Δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς. Είχε καλές τοποθετήσεις σε γενικές γραμμές.

Ανδράλας: Δεν αγωνίστηκε στην φυσική του θέση, όμως και αυτός τα πήγε καλά. Βέβαια, όπως και ο Αυλωνίτης, έτσι και ο Ανδράλας δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση, ωστόσο στην φάση του γκολ του Φωστήρα η άμυνα της ομάδας δεν λειτούργησε σωστά... 

Ρόκας: Πολύ τρέξιμο από τον έμπειρο άσο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός αμυντικός χαφ της ομάδας. 

Μενδρινός: Καλή εμφάνιση από τον Μενδρινό, από τα πόδια του οποίοι πέρναγε όλο το παιχνίδι του Πανιωνίου. Στο δεύτερο μέρος αποφάσισε να τον αντικαταστήσει ο Δημήτρης Ελυθερόπουλος.

Γουνδουλάκης: Κακή εμφάνιση από τον αρχηγό του Ιστορικού. Ήταν εμφανώς κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια και δεν μπόρεσε να περάσει τις πάσες που θα ήθελε...

Ντούνης: Ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου. Πέτυχε δύο τέρματα, δημιουργούσε συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα και γενικότερα ήταν ότι καλύτερο είχε να δέιξει στο ματς με τον Φωστήρα ο Ιστορικός.

Αραβίδης: Σημάδια κούρασης από τον Αραβίδη. Δεν είχε την γνωστή του φρεσκάδα και δεν μπόρεσε να τελειώσει κάποιες φάσεις που του παρουσιάστηκαν. 

Καμπάνταης: Έδωσε την ασιστ στον Ντούνη στο πρώτο γκολ της ομάδας, ωστόσο από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός . 

Οκόγε: Προσπάθησε να δώσει περισσότερη φρεσκάδα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά βοήθησε μόνο ανασταλτικά. Επιθετικά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό, παρά το γεγονός πως υπήρξαν οι προϋποθέσεις. 

Διαμαντάκος: Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

Μπούζας: Αγωνίστηκε πολύ λίγο και δεν μπορεί να κριθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια