Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποκλεισμός...

Ο Ιστορικός επικράτησε μεν 2-1 του Φωστήρα, ωστόσο σε συνδυασμό με το 1-0 (σ.σ.ήττα) του πρώτου παιχνιδιού, η ομάδα του Ταύρου ήταν αυτή που...

Ο Ιστορικός επικράτησε μεν 2-1 του Φωστήρα, ωστόσο σε συνδυασμό με το 1-0 (σ.σ.ήττα) του πρώτου παιχνιδιού, η ομάδα του Ταύρου ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση.


Οι κυανέρυθροι είχαν πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, όπου και σημείωσαν και τα δύο τέρματα τους (Ντούνης ο σκόρερ), όμως μετά το 65' οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και με σκορερ τον Κάμπα στο 82' πέτυχαν το γκολ της πρόκρισης...

Αποδοκιμασίες στο τέλος του παιχνιδιού από τον κόσμο του Πανιωνίου σε ομάδα και προπονητή...

Το παιχνίδι

Πολύ δυνατά μπήκε ο Ιστορικός από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, θέλοντας να πετύχει από νωρίς ένα γκολ, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα (σ.σ. ήττα με 1-0).

Οι κυανέρυθροι, μάλιστα, λίγο έλειψε να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 11, όμως το σουτ του Μενδρινού σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Φωστήρα.

Η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας απέφερε άμεσα καρπούς, με τον Μάρκο Ντούνη να ανοίγει το σκορ στο 13ο λεπτό. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός των κυανέρυθρων έγινε τελικός αποδέκτης της εξαιρετικής αντεπίθεσης που ξεκίνησε ο Μενδρινός, με τον Καμπάνταη να δίνει την μπάλα στον Ντούνη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 1-0.

Το επιθετικό «κρεσέντο» του Πανιωνίου συνεχίστηκε και οκτώ λεπτά αργότερα ο Ντούνης και πάλι με όμορφο τελείωμα μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0 για τον Ιστορικό.

Η ομάδα του Ελευθερόπουλου δεν πάτησε… φρένο και προσπάθησε στα επόμενα λεπτά να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος.

Ο Γουνδουλάκης θα μπορούσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να αυξήσει την διαφορά του σκορ, όμως το σουτ που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι του Μπότου.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Ιστορικό να διατηρεί την κατοχή της μπάλας και τον Φωστήρα να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να φημιουργήσει κινδύνους προς την εστία του Περιστερίδη.

Ο Πανιώνιος δημιούργησε τις καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή για να φτάσει και σε ένα τρίτο γκολ, με κύριους εκφραστές τους Αραβίδη και Οκόγε, που πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Καμπάνταη.

Από το 65ο λεπτό ο Φωστήρας αποφάσισε να βγει από το… καβούκι του, προσπαθώντας να πετύχει ένα τέρμα, το οποίο και θα του έδινε την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τον χώρο που τους έδωσε ο Πανιώνιος και τελικά ευτύχισαν να σημειώσουν γκολ με τον Κάμπα στο 78’. Με το 2-1 να είναι σκορ πρόκρισης για τον Φωστήρα.

Στη συνέχεια το πάλεψε ο Πανιώνιος, όμως οι προσπάθειες των Αραβίδη και Κούρντι δεν καρποφόρησαν, με αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει έως το τέλος και ο Ιστορικός εκτός συνέχεις του Κυπέλλου…

Στο τέλος του παιχνιδιού ακούστηκαν αρκετές αποδοκιμασίες προς τους παίκτες της ομάδας, αλλά και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο..

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ανδράλας, Κοντοχρήστος, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Καμπάνταης, Αραβίδης, Ντούνηςby panionara panionara 7:35 PM

Φωστήρας: Μπότος, Μπιλίτσης, Τασούλης, Παραράς, Πενταυράκης, Τζώνης, Μπούμπας, Βαβάτσικος, Μπούκουρης, Δωροβίνης, Κάμπας

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

8 σχόλια

  1. oloi na analaboun tis eythines tous...ntropi gia to syllogo o apokleismos se dipla paixnidia kai megalo oikonomiko pligma episis...kyrie eleyhteropoulo poio itan to skeptiko tis allagis tou kapantai?eixame katharisei tin prokrisi?mipos tin eidame mparca?ta synexomena oiktra apotelesmata kai emfaniseis kati deixnoun,synelthete prin piastoume ston ypno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάντια... Να δω τώρα αν θα αναλάβει κανένας τις ευθύνες του, η θα λένε πάλι για "κακούς φιλάθλους", "κωλοτούμπες" κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ .ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΕΤΟΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΟΛΥΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΕΣ
    (ΦΩΣΤΗΡ ΚΑΙ ΑΕΚ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ)
    ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ?
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεφτίλα

    Να κερδίζεις 2-0 στο 22 στην έδρα σου μια ομάδα Γ Εθνικής και να μην μπορείς να κρατήσεις αυτό το σκορ. Και από πάνω να μιλάς για σωτηρία!!!! Σε ποια κατηγορία; Στη Γ που παίζει ο Φωστήρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι αποκλειστήκαμε από ομάδα Γ' εθνικής αλλά η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας μας λένε ότι ο μοναδικός μας στόχος είναι να μην πέσουμε στην Β' εθνική........ σημαίνει ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας;;;;;;;;; ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή και πάλι ντροπή! Τρίτη κατηγορία ομάδα και σας έκανε χαβαλέ στο δεύτερο ημίχρονο. Λίγο φιλότιμο ρε δεν έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΣ ΕΦΤΕΓΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΕΓΕ Ο ΟΚΟΓΙΕ ΜΑΣ ΕΦΤΕΓΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΙΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή