adsensetop_check

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2020

  «Ελάτε να γίνουμε ένα, κανένας μας δεν περισσεύει»

  Δήλωση του Αντιπροέδρου του Πανιωνίου ΓΣΣ, Δημήτρη Μιχαηλίδη, για τα τελευταία γεγονότα - και όχι μόνο- στον Ερασιτέχνη.

  Αναλυτικά:

  Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου Κου Παρασκευόπουλου , θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με τις εξελίξεις στον Σύλλογο.

  Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. βρισκόμαστε εθελοντικά από την αγάπη μας για το μεγαλείο του Συλλόγου , είμαστε αιρετή Διοίκηση και πάντα είμαστε υπόλογοι για πράξεις και ενέργειές μας, τόσο σε ελεγκτικούς μηχανισμούς , όσο και στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

  Δεν είμαστε η Διοίκηση που με ενέργειες ή παραλήψεις , φόρτωσε τον Ερασιτέχνη με τα κατασχετήρια του Γατζούλα , του Λευκού Σταυρού , των αθλητών μας στο Πόλο και διάφορους άλλους οφειλέτες.

  Δεν είμαστε η Διοίκηση που άφησε 18 μήνες απλήρωτους όλους τους προπονητές του Συλλόγου εκτός Μπάσκετ , δεν είμαστε η Διοίκηση που άφησε τεράστια χρέη σε ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , Φυσικό Αέριο , Εφορία , ΙΚΑ κλπ.

  Αντιθέτως είμαστε η Διοίκηση που έξι χρόνια τώρα δεν έχει δημιουργήσει ούτε ένα ευρώ χρέος στον Σύλλογο , έχει ξοφλήσει όλες τις οφειλές στην ΔΕΗ , έχει ρυθμίσει τα χρέη προς το Δημόσιο , έχει νομιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ( που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε εκταμίευση από την πολιτεία για έργα στο γήπεδο ) , είναι η πρώτη που έχει ενοποιήσει όλες τις εισπράξεις των τμημάτων στο Κεντρικό Ταμείο και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε οποιονδήποτε έλεγχο.

  Για τα αγωνιστικά επιτεύγματά μας , δεν θα μιλήσω γιατί θα αδικήσω επιτυχίες και τμήματα , αλλά είμαστε αυτοί που δεν έκλεισαν, παρά την οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ , απεναντίας δημιουργήσαμε και καινούργια όπως του Χάντμπολ Γυναικών , του Πετάγκ , των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και της Γυμναστράδας.

  Όσοι δεν ζουν την αγωνία του να βρούμε χρήματα να στείλουμε μια ομάδα στο Άργος ή την Χίο, όσοι είναι μακριά από τις συμπεριφορές διαιτητών στα ομαδικά μας ( μηδενισμός γυναικείου βόλεϊ για καθυστέρηση 10 λεπτών του γιατρού αγώνα , διαιτησίες στα παιδικοεφηβικά του μπάσκετ με Ολυμπιακό , διαιτησίες στο Πόλο …. ) δεν μπορούν να καταλάβουν και τον αγώνα που δίνει τόσο η Διοίκηση , όσο και όλος ο κόσμος και οι έφοροι που στηρίζουν τα τμήματά μας .

  Θα παρακαλούσα όσοι αγαπάνε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να αποφεύγουν τα εύκολα λόγια , να είναι προσεκτικότεροι στις εκφράσεις τους και να μην διχάζουν τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Στηρίξτε τις προσπάθειές μας και βοηθείστε μας στο έργο μας . Το Χάντμπολ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δίνει την μάχη της κατηγορίας το Σάββατο , τα παιδικοεφηβικά του μπάσκετ διεκδικούν την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο κόντρα στον Ολυμπιακό, με ότι αυτό σημαίνει , οι γυναίκες στο μπάσκετ, αυτές που παρέμειναν και συνεχίζουν, αξίζουν την παρουσία σας σε ένα αγώνα για να εισπράξουν το χειροκρότημα της προσπάθειάς τους , το Πόλο μας και στο Ανδρικό και στο γυναικείο χάρη στους δικούς του ήρωες δίνει κρίσιμες μάχες , οι πρόσφυγες του ανδρικού και του γυναικείου βόλεϊ που δεν έχουν δώσει ούτε ένα αγώνα στην Νέα Σμύρνη , χρειάζονται και αυτοί την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας , τουλάχιστον σε ένα αγώνα.

  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

  Αντιπρόεδρος

  ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ  • Disqus
  • Facebook

  0 ΣΧΟΛΙΑ:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: «Ελάτε να γίνουμε ένα, κανένας μας δεν περισσεύει» Rating: 5 Reviewed By: panionianea.gr
  Scroll to Top