Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη στο Ρέθυμνο

Για την Κρήτη πέταξε η αποστολή του Πανιωνίου Su Casa, όπου το Σάββατο (25/1, 15.30) θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο Kretan Kings στο πλαίσι...

Για την Κρήτη πέταξε η αποστολή του Πανιωνίου Su Casa, όπου το Σάββατο (25/1, 15.30) θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο Kretan Kings στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον coach Λίνο Γαβριήλ να μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια όλων των παικτών ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Το Ρέθυμνο έχει ρεκόρ 7-9 και βρίσκεται μια θέση πιο πάνω από τον Ιστορικό (6-10), έχοντας ως μεγάλο του “όπλο” την φετινή σεζόν το γήπεδο του, καθώς στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” μετρά 7/8 νίκες. Αυτό το σερί καλείται να σπάσει ο Πανιώνιος Su Casa, που προερχόμενος από δυο συνεχόμενες ήττες θα προσπαθήσει να κάνει, ίσως, το πιο σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής, αλώνοντας μια έδρα που φέτος μοιάζει… απόρθητη, για την έβδομη φετινή νίκη!

Στην προϊστορία των μεταξύ μας αναμετρήσεων, η ομάδα μας προηγείται με βραχεία κεφαλή, καθώς μετρά 11 νίκες σε σύνολο 21 αγώνων, ενώ πιο συγκεκριμένα στα παιχνίδια με γηπεδούχο το Ρέθυμνο το σκορ είναι 6-4 υπέρ των Cretan Kings. Ωστόσο, την περασμένη σεζόν ο Πανιώνιος είχε καταφέρει να επιστρέψει νικητής από τη “μάχη” της Κρήτης, επικρατώντας με 72-65.

Τέλος, στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Ιστορικός, μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, είχε επιβληθεί των αντιπάλων του με 70-67.

Δημήτρης Βεργίνης: “Πάμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη”

Από τη μεριά του, ο αρχηγός του Πανιωνίου Su Casa, Δημήτρης Βεργίνης, μέσω του προσωπικού του blog, που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έδωσε το… σύνθημα για την επιστροφή στις επιτυχίες… Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους…

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε για το προηγούμενο μας παιχνίδι, αυτό απέναντι στο Περιστέρι. Πραγματοποιήσαμε, ίσως το πιο κακό μας, τουλάχιστον επιθετικά, παιχνίδι μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Είχαμε πει ότι πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια απέναντι σε ένα… κουρασμένο αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δε το κάναμε ούτε αυτό και μοιραία ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε επισημάναμε τα λάθη μας και δουλέψαμε αρκετά πάνω σε αυτά. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και τους νέους παίκτες μας στο κλίμα της ομάδας, μιας και είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό, που προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε κάποιο νέο πρόσωπο που προστέθηκε μόλις στους υπόλοιπους.

Μπορώ, λοιπόν, να πω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι για την επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση στο Ρέθυμνο. Η προσεχής μας αντίπαλος, είναι μια ομάδα, η οποία εκτός το ότι παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο σπίτι της, έχει στο ρόστερ της και το πρώτο σκόρερ, αλλά και τον πρώτο σε αξιολόγηση παίκτη του πρωταθλήματος, τον Κόνερ Φράνκαμπ.

Η προηγούμενη κακή μας εμφάνιση, μας έχει πεισμώσει όλους και το Σάββατο (25/1) πάμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη… Μια νίκη που τη δεδομένη χρονική στιγμή την χρειαζόμαστε πολύ…

Εις το επανιδείν!”

Δεν υπάρχουν σχόλια