Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να ξεχάσουμε τα προβλήματα, γιατί θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας»

Ο Γιάννης Λίβανος μίλησε για την δεύτερη ήττα του Πανιωνίου στην Basket League και υποστήριξε πως η ομάδα πρέπει να αφήσει γρήγορα πόσω ...

Ο Γιάννης Λίβανος μίλησε για την δεύτερη ήττα του Πανιωνίου στην Basket League και υποστήριξε πως η ομάδα πρέπει να αφήσει γρήγορα πόσω της τα προβλήματα, γιατί θα καταλήξει να «κρύβεται» πίσω από δικαιολογίες.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ήφαιστο για τη νίκη του. Ηταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η καλύτερη ομάδα και πήρε μια δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου, γιατί μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και ένα αρκετά κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο, κάναμε πολλές αλλαγές σε άμυνα κι επίθεση και με αυτές καταφέραμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο, ενώ υπήρχε χρόνος, τρεις λάθος επιλογές σε άμυνα και επίθεση δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη νίκη για μεγαλύτερο διάστημα στο παιχνίδι και, γιατί όχι, να καταφέρουμε να την... κλέψουμε, γιατί αν κερδίζαμε, θα την "κλέβαμε" τη νίκη».

Για το αν έχει επηρεάσει τον Πανιώνιο Su Casa το γεγονός ότι δεν έχει παραταχθεί πλήρης: «Είναι γεγονός ότι έχουν στοιχίσει οι απουσίες. Αν συζητούσαμε για μια ομάδα που έχει αρχίσει με φυσιολογικό τρόπο την προετοιμασία της, πάλι θα επηρεαζόταν, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Εμείς ειδικά που μαζευτήκαμε τόσο αργά και είχαμε τόσο περιορισμένο χρόνο, το γεγονός ότι δεν έχουμε δουλέψει όλοι μαζί, μας έχει επηρεάσει. Αλλά πρέπει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να το βγάλουμε από το μυαλό μας ως δικαιολογία, γιατί αν μπούμε σε αυτό το τρυπάκι, ότι δεν ξεκινήσαμε προετοιμασία όταν έπρεπε, ή ότι έχουμε απουσίες, συνέχεια θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Για το αν πιστεύει ότι επηρέασε το γεγονός ότι η ομάδα μπήκε νωθρά: «Δεν μπήκαμε τόσο δυνατά στο παιχνίδι και δεν μπήκαμε όσο δυνατά θέλαμε, αλλά δεν πήγε και το παιχνίδι ακριβώς όπως θέλαμε, αφού υπήρχε μια τρομερή ευστοχία των παικτών του Ηφαίστου, για την οποία έφταιγε και η άμυνά μας. Όταν σουτάρεις με 50% εκτός έδρας, σου δίνει μεγάλο αβαντάζ. Αλλάξαμε πολλές άμυνες.

Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι οι συνολικές άμυνες αλλά και να παίξουμε και ατομική άμυνα. Σε αυτό επιμένουμε και σε αυτό επιμείναμε και στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό μειώσαμε τη διαφορά, γιατί παίξαμε καλή άμυνα και δεν περιμέναμε την κάλυψη από πίσω. Θέλουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Επιθετικά έχουμε ταλέντο, αλλά παίξαμε με μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρή άμυνα στα όρια του φάουλ. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερα φάουλ. Τα σουτ που βγάλαμε ήμασταν και κουρασμένοι εξαιτίας και αυτής της άμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια