Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει Λαμπρόπουλο και Τζάστιν Μάρτιν

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μία πολύ σημαντικής μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται ο μπασκετικός Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυα...

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μία πολύ σημαντικής μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Φώτη Λαμπρόπουλο και φαίνεται πως απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί και τυπικά η απόκτηση του.

Έτσι ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Ηρακλή και Αρκαδικό, ενώ τη σεζόν 2018/19, φόρεσε τη φανέλα της Εστουδιάντες και μέτρησε 3,1 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 15 ματς της ACB, στα 6 λεπτά που αγωνιζόταν κατά μέσο όρο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως βρισκόταν στο στόχαστρο και άλλων τριών ομάδων της Βasket League, με τον ίδιο να επιλέγει την προοπτική του Πανιωνίου.

Παίρνει και Τζάστιν Μάρτιν

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν και στην απόκτηση του Τζάστιν Μάρτιν. Πρόκειται για Αμερικάνο φόρογουορντ, ο οποίος είναι 29 ετών κι έχει ύψος 1,99μ. Αποφοίτησε από το SMU ενώ τα τρία πρώτα του χρόνια στο NCAA αγωνίστηκε στο Xavier το 2015.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του εμπειρία στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην ScanPlus Baskets Elchingen. Τον Φεβρουάριο του 2016 αγωνίστηκε στην D League με τους Texas Legends.

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου και εν συνεχεία αποχώρησε για να ενταχθεί στην Σπάρτακ Πριμόριε στην Ρωσία. Εκεί είχε 10,1 πόντους και 7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Την σεζόν 2017-2018 έπαιξε στον ΑΠΟΠ στην Κύπρο και πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας.

Πάει για Αμερικανό γκαρντ

Με τις δύο παραπάνω -εκτός απροόπτου- μεταγραφικές κινήσεις, ο Πανιώνιος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός Αμερικανού γκάρντ.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Λίβανος θέλει την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του στην θέση του "άσου" και με την αναμενόμενη απόκτηση του Αμερικανού παίκτη που έχει μπει στο στόχαστρο είναι πολύ πιθανό να κλείσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη, τότε οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα την εξετάσουν και θα κάνουν την κίνηση τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια