Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βελτίωση ενόψει... τελικού!

Βρεθήκαμε στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (8/9) για το φιλικό παιχνίδι με τα Χανιά και ουσιαστικά είδαμε τα ίδια, αναμενόμενα πράγματα, τα οπο...

Βρεθήκαμε στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (8/9) για το φιλικό παιχνίδι με τα Χανιά και ουσιαστικά είδαμε τα ίδια, αναμενόμενα πράγματα, τα οποία διαπιστώσαμε και στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος του Ιστορικού με Βόλο (κυρίως) και ΠΑΟΚ.

Από τους κυανέρυθρους λείπουν αρκετά θετικά στοιχεία, όμως αυτό που... βγάζει μάτι είναι η δημιουργία στον επιθετικό κομμάτι. Και κόντρα στα Κρητικού ο Πανιώνιος είχε την κατοχή, κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά όλα αυτά έως έξω από την περιοχή του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα τίποτα.

Αυτό ακριβώς δηλαδή που βλέπαμε και σε αρκετά φιλικά της ομάδας στην προετοιμασία, αλλά και στο ματς με τον Βόλο. Λείπει η κάθετη πάσα στον επιθετικό, λείπει η προσωπική ενέργεια τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα, όπως λείπουν και τα σουτ, σαν να υπάρχει φόβος στο να τελειώνει η φάση με ένα σουτ από πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα χρειάζεται δουλειά σε όσα αναφέραμε παραπάνω και ο νέος προπονητής, ο Παπαβασιλείου -ο οποίος έκανε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του κόντρα στα Χανιά-, καλείται να βρει τις λύσεις, ώστε ο Ιστορικός να φανεί πιο απειλητικός και πιο δημιουργικός επιθετικά στον πολύ κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα, ανασταλτικά είδαμε ξανά κάποια κενά και κάποιες αδράνειες, με χαρακτηριστική φάση αυτή του δεύτερου γκολ των Χανίων, όπου ο σκόρερ ήταν εντελώς μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, σε μία στατική φάση, καθώς το γκολ προήλθε από εκτέλεση κόρνερ! Βέβαια, το αμυντικό κεντρικό δίδυμο των Παπαγεωργίου - Σταυρόπουλου ήταν αναγκαστικό και δύσκολα θα το δούμε σε κάποιο επίσημο παιχνίδι.

Με λίγα λόγια η ομάδα χρειάζεται σημαντική βελτίωση, ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες της και στον αγώνα - τελικό με την Λάρισα να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, φτάνοντας στην πολυπόθητη νίκη!

ΥΓ: Ας ελπίσουμε ο τραυματισμός του Άρσε να μην είναι σοβαρός, γιατί η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να στερηθεί τις υπηρεσίες ενός από τους ποιοτικότερους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια