Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θλάση ο Άρσε, αλλά προλαβαίνει την ΑΕΛ

Γλύτωσε τα χειρότερα ο Πέδρο Άρσε. Τα panionianea.gr έχουν το ιατρικό δελτίο των κυανέρυθρων. Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους ανθρώ...

Γλύτωσε τα χειρότερα ο Πέδρο Άρσε. Τα panionianea.gr έχουν το ιατρικό δελτίο των κυανέρυθρων.

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους ανθρώπους του Πανιωνίου ο τραυματισμός του Μεξικανού μέσου στον φιλικό αγώνα της Κυριακής (8/9) με τα Χανιά.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής την Δευτέρα (9/9) υποβλήθηκε στον απαραίτητα υπέρηχο, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος του. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει πως θα ξεκουραστεί για μία-δύο προπονήσεις και εν συνεχεία θα ανεβάσει ρυθμούς προκειμένου να καταφέρει να δώσει το "παρών" στο ερχόμενο εντός έδρας κρισιμότατο παιχνίδι του Ιστορικού με την ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Παπανικολάου έχει ξεπεράσει τον τραυμαρισμό που τον ταλαιπωρούσε, έχει μπει στις προπονήσεις, όμως δύσκολα θα μπει στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς, αφού έχει μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης, έχοντας χάσει πολλές προπονήσεις.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες ακόμα καθώς ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, ενώ ο Δούμτσιος έβγαλε τον γύψο από το χέρι, του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας και έτσι θα μπορεί να παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις.

Τέλος, θυμίζουμε ότι εκτός παραμένει ο Ντομίνγκες ο οποίος έκανε χειρουργείο για να ξεπεράσει την "κήλη αθλητή" και ο Μασούρας που επίσης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα του στους κοιλιακούς.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια