Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το πρόγραμμα των φιλικών του Ιστορικού

Το νέο πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει η ομάδα ανακοίνωσαν οι κυανέρυθροι. Αναλυτικά το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής: ...

Το νέο πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει η ομάδα ανακοίνωσαν οι κυανέρυθροι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής:

3 Αυγούστου (Τρίπολη): Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

7 Αυγούστου (Αγρίνιο): Παναιτωλικός – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

11 Αυγούστου (Νέα Σμύρνη): ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Αστέρας Τρίπολης

Το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλο που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Καρπενήσι έχει ματαιωθεί. Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17 ή 18 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη.

Από εκεί και πέρα,  με προπόνηση που έγινε στο ΕΑΚ Καρπενησίου, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑανιωνίου το Σάββατο. Ο Άκης Μάντζιος και ο συνεργάτης του Γιώργος Χωριανόπουλος, με την συνδρομή των γυμναστών Βασίλη Καλαποθαράκου, Νίκου Στρατίκη, είχαν ετοιμάσει πρόγραμμα ποικίλων ασκήσεων στο πρώτο μέρος της προπόνησης.

Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης, έγιναν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας σε κλειστό χώρο, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να μπορέσουν και να σκοράρουν στις διάφορες εστίες που είχαν στηθεί στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις συνεχόμενες δυνατές προπονήσεις, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό. Τα μέλη της αποστολής στο Καρπενήσι, δέχτηκαν με ανακούφιση τα νέα για τον Σωτήρη Τσιλούλη και τα χαμόγελα κυριάρχησαν στο τέλος της προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια