Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αγωνία και αυτοπεποίθηση για τον Μανώλη Παυλή

Το άκουσμα του ονόματος του στην τελική επιλογή της Εθνικής Αυστραλίας U17 που έχει προκριθεί και θα παίξει στην τελική φάση του Παγκοσμίο...

Το άκουσμα του ονόματος του στην τελική επιλογή της Εθνικής Αυστραλίας U17 που έχει προκριθεί
και θα παίξει στην τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου της ηλικιακής κατηγορίας, περιμένει ο Μανώλης Παυλής, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία των «καγκουρώ», χωρίς κανένα απρόοπτο, στο προπονητικό κέντρο της πόλης Καμπέρα στην μακρινή ήπειρο.

Ο παίκτης της ομάδας Εφήβων του Πανιωνίου περιμένει με αγωνία την τελική επιλογή του προπονητή, Τρέβορ Μόργκαν, αλλά ταυτόχρονα έχει αυτοπεποίθηση για την προσπάθεια που κατέβαλε, έχοντας δώσει τον καλύτερο ευατό του σε όλες τις προπονήσεις.

Ο ομογενής παίκτης έχει τύχει θερμής υποδοχής από την υποδομή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πανιώνιος, την περσινή περίοδο και η πρόσκληση του στην προετοιμασία της Εθνικής Αυστραλίας U17, είχε ανακοινωθεί από τους «κυανέρυθρους», ως δείγμα της προσοχής που δίνεται στην εξέλιξη της καριέρας του.

Ο Παυλής έχει συνηδητοποιήσει ότι μπορεί να κάνει ένα σημαντικό βήμα ανάδειξης του ταλέντου του, αν επιλεγεί στους 20 παίκτες της Εθνικής Αυστραλίας, αλλά γνωρίζει ότι και στην αντίθετη περίπτωση του αποκλεισμού, θα συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια διάθεση και προσήλωση και ο Πανιώνιος του δίνει αυτή την ευκαιρία για να συνεχίσει το όνομα του να βρίσκεται στις λίστες των προπονητών των Εθνικών ομάδων της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια