Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Η νίκη αφιερωμένη στην Ρενάτα, κρατήσαμε την υπόσχεση που δώσαμε» (photo)

Στην Ρενάτα αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο αρχηγός του Πανιωνίου Παναγιώτης Κόρμπος, όπως έγραψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτ...

Στην Ρενάτα αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο αρχηγός του Πανιωνίου Παναγιώτης Κόρμπος, όπως έγραψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην εν λόγω ανάρτηση του, τόνισε επίσης πως οι παίκτες του Ιστορικού απάντησαν μέσα στο γήπεδο για τα όσα γράφτηκαν όλη την εβδομάδα πριν το ματς με τους Ηπειρώτες, συμπληρώνοντας πως οι κυανέρυθροι κράτησαν την υπόσχεση που είχαν δώσει στον κόσμο τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Καταρχήν αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να υπάρχει στα γήπεδα κάθε Κυριακή ασχέτως με τα χρώματα που φοράει η κάθε ομάδα...Αυτα τα πρόσωπα είναι το μέλλον..

Θα ήθελα να πω πολλά με όσα γράφτηκαν αυτή την βδομάδα αλλά δεν θα το κάνω..Απαντησαμε μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου..

Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη Ρενάτα Λαζάρου...Εδωσε την πιο δύσκολη μάχη και βγήκε νικήτρια..το πε και το εκανε..γριπη ήταν.. και με αυτήν την νίκη της έδωσε δύναμη σε πολλούς ανθρωπους να κάνουν το ίδιο πραγμα..Αυτο είναι το σημαντικότερο πράγμα και όχι ποσο θα λήξει ένας αγωνας..

Την υπόσχεση που δώσαμε στον κόσμο πριν καιρο την κρατήσαμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου..

Καλό βράδυ!!!"




Καταρχήν αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να υπάρχει στα γήπεδα κάθε Κυριακή ασχέτως με τα χρώματα που φοράει η κάθε ομάδα...Αυτα τα πρόσωπα είναι το μέλλον.. Θα ήθελα να πω πολλά με όσα γράφτηκαν αυτή την βδομάδα αλλά δεν θα το κάνω..Απαντησαμε μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου.. Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη στην @renata3panionios...Εδωσε την πιο δύσκολη μάχη και βγήκε νικήτρια..το πε και το εκανε..γριπη ήταν.. και με αυτήν την νίκη της έδωσε δύναμη σε πολλούς ανθρωπους να κάνουν το ίδιο πραγμα..Αυτο είναι το σημαντικότερο πράγμα και όχι ποσο θα λήξει ένας αγωνας.. Την υπόσχεση που δώσαμε στον κόσμο πριν καιρο την κρατήσαμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου.. Καλό βράδυ!!!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Kormpos (@panagiotis_kormpos) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια