Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παλικαρίσια νίκη για την ιστορία και την φανέλα του!

Ο Ιστορικός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη και απέδειξε πως παίζει πάντα για την ιστορία και την φανέλα του, καθώς βαθ...

Ο Ιστορικός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη και απέδειξε πως παίζει πάντα για την ιστορία και την φανέλα του, καθώς βαθμολογικά ήταν αδιάφορος, ενώ ο αντίπαλος του καιγόταν για τη νίκη ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητες παραμονής του.

Η ομάδα του Μάντζιου, παρά τα όσα λεγόντουσαν πριν την έναρξη του αγώνα, απέδειξε πως δεν χαρίζει βαθμούς σε κανέναν, έπαιξε μόνο για τη νίκη και κατάφερε να την κατακτήσει!

Σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν οι Μασούρας και Σπιριντόνοβιτς, με το φινάλε του αγώνα να βρίσκει τον κόσμο του Ιστορικού να χειροκροτεί θερμά την ομάδα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι.

Πλέον οι κυανέρυθροι έφτασαν τους 38 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι στην 6η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα... έσπρωξε τον ΠΑΣ στην δεύτερη κατηγορία.

Το παιχνίδι

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ιστορικός, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Μασούρας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΣ και με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα στο αριστερό "γάμα" του Μιχαήλ, για το 1-0 του Πανιωνίου.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους παίκτες του Μάντζιου να πηγαίνουν το ματς στο τέμπο που ήθελαν, μη δίνοντας χώρο στους παίκτες των Ιωαννίνων.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο ΠΑΣ πίεσε, αλλά ο Μαλέρμπ όποτε χρειάστηκε ήταν στην θέση του και δήλωσε "παρών".

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους, με τον Πετράκη να βάζει ότι επιθετικό "όπλο" είχε στην διάθεση του, ώστε να ισοφαρίσει η ομάδα του.

Στο 55' ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση, μετά από πέναλτι που έδωσε ο Παπαπέτρου, σε μαρκάρισμα του Σταυρόπουλου στον Κρίζμαν στην περιοχή. Ο ίδιος το εκτέλεσε, ευστόχησε και έκανε το 1-1.

Οι κυανέρυθροι, όμως, απάντησαν άμεσα και πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ. Μετά από σέντρα-σουτ του Μπουμάλ μέσα και αριστερά της περιοχής, η μπάλα φτάνει στον Σπιριντόνοβιτς που κάνει το 2-1.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος δεν δέχτηκε την παραμικρή πίεση, ενώ να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε σωστά γκολ του ΠΑΣ ως οφσάιντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου (59' Σπιριντόνοβιτς), Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μανιάτης (59' Τσιλούλης), Μαξίμοβιτς, Μασούρας, Μπουμάλ (93' Μίκο), Ντουρμισάι

ΠΑΣ: Ν. Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Αλ. Μιχαήλ, Κάργας, Σεργκελασβίλι, Παμλίδης (46' Αθανασιάδης), Τζημόπουλος, Κάστρο, Πάντελιτς (52' Νικολιάς), Μάνος, Κρίζμαν

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια