Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Η ομάδα μας έπεσε ξανά θύμα λανθασμένων αποφάσεων» (photos)

Ανακοίνωση με αφορμή την διαιτησία της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ιστορικού με τον τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι κυανέρυθρο...

Ανακοίνωση με αφορμή την διαιτησία της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ιστορικού με τον τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι στέκονται στην φάση του 10ου λεπτού που ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Ντουρμισάι ως οφσάιντ και στο πέναλτι που δόθηκε στη συνέχεια υπέρ των γηπεδούχων, όπου πριν την ανατροπή υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του Κουλούρη που τραβάει συνεχόμενα την φανέλα του Μαξίμοβτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι σχετικές φωτογραφίες:

"Για μια ακόμα φορά, η ομάδα μας έπεσε θύμα λανθασμένων αποφάσεων. Στο Περιστέρι το καθαρό 0-1 μετατράπηκε με το έτσι θέλω σε 1-0. Κι αυτό γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Ντουρμισάι, ο οποίος ούτε καν στην ίδια ευθεία δεν ήταν με τους αντίπαλους αμυντικούς. Στην εξέλιξη του αγώνα, ο διαιτητής Ζαχαριάδης, αγνόησε το παρατεταμένο κράτημα του Κουλούρη, που κόντεψε να βγάλει τη φανέλα του Μαξίμοβιτς και ένα ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του μετέτρεψε σε πέναλτι.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια που για μια ακόμη φορά είχαμε μια τόσο συγκινητική μεταχείριση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την τελευταία, ειλικρινά αισθανόμαστε ευγνώμονες απέναντι σας.

Υ.Γ: Απ΄ότι φαίνεται τα τραβήγματα εντός περιοχής δίνονται πάντα υπέρ του Ατρόμητου όπως είχε συμβεί και στην τελευταία φάση της μεταξύ μας αναμέτρησης για τον πρώτο γύρο κατά την οποία δεχθήκαμε την ισοφάριση σε 2-2".


Δεν υπάρχουν σχόλια