Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε τα παιδικά του λάθη στο Περιστέρι...

Την ήττα με 3-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι γνώρισε την Κυριακή (3/3) ο Πανιώνιος, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα...

Την ήττα με 3-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι γνώρισε την Κυριακή (3/3) ο Πανιώνιος, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μάντζιου, η οποία αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες, πλήρωσε τα... παιδικά της λάθη στην άμυνα και ουσιαστικά ο Ατρόμητος στις λίγες καλές στιγμές που είχε κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα.

Τα δύο πρώτα γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο 18' και στο 26' και κάπου εκεί τα πράγματα κρίθηκαν.

Σημαντική φάση ήταν αυτή του 10ου λεπτού, όπου ακόμα το σκορ ήταν στο 0-0, όταν ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ντουσμισάι, με τον επόπτη Νατσιόπουλο να δείχνει οφσάιντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 300 οπαδοί του Πανιωνίου έδωσαν βροντερό "παρών" στο γήπεδο του Περιστερίου και με το ατελείωτο τραγούδι τους, ακόμα και όταν η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ με τρία τέρματα, είχαν μετατρέψει την έδρα του Ατρόμητου σε... Νέα Σμύρνη.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή της μπάλας και στο 10ο λεπτό του ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ κανονικό γκολ που σημείωσε. Ο Μπουμάλ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ντουρμισάι, αυτός σκόραρε, όμως ο πρώτος βοηθός Νατσιόπουλος ακύρωσε λανθασμένα το τέρμα του Ιστορικού.

Οκτώ λεπτά αργότερα oι γηπεδούχοι, χωρίς έως εκείνο το σημείο να έχουν απειλήσει καθόλου, κατάφερε να κερδίσουν πέναλτι, με τον Ζαχαριάδη να βλέπει τράβηγμα του Μαξίμοβιτς στον Κουλούρη μέσα στην περιοχή.

Ο επιθετικός του Ατρομήτου ευστόχησε από τα 11 βήματα και έκανε το 1-0.

Στα επόμενα λεπτά, ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει,κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία.

Έτσι, όπως και στο πρώτο γκολ χωρίς να δεχτεί την παραμικρή πίεση "έφαγε" και δεύτερο τερμα! Στο 26' ο Ενσικουλού έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή του Πανιωνίου και ο Μπανανά με προβολή προσπάθησε να διώξει, όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανοϊλοβιτς.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι επιθετικές ενέργειες του Ιστορικού ήταν ημιτελείς και έτσι έληξε το ημίχρονο.

Στο 52' ο Πανιώνιος απείλησε με το μονοκόματο σουτ του Ντουρμισάι, το οποίο πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό (53') από το πουθενά, ο Ατρόμητος είπε"ευχαριστώ" στα λάθη της άμυνας του Πανιωνίου και ο Ενσικουλού με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Ξανά στην πρώτη του επιθετική ενέργεια, όπως και στο πρώτο μέρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως και μετά από το τρίτο γκολ ο κόσμος του Πανιωνίου δεν σταμάτησε να τραγουδάει, συνεχίζοντας να κερδίζει με... άνεση την "μάχη" της εξέδρας.

Στο 89' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ, όταν έκανε μία σέντρα-σουτ ο Ντουρμισάι, με τον Μπανανά προ κενής εστίας να στέλνει την μπάλα άουτ.

Με αυτή την ήττα ο Πανιώνιος παραμένει στους 26 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Σάκιτς, Κατράνης, Καρασλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Ουμπίδες, Μπουσούλαζιτς, Ενσικουλού (72' Μπρούνο), Μανούσος (72' Κωτσόπουλος), Κουλούρης

Πανιώνιος: Μανοϊλοβιτς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μανιάτης, Σπιριντόνοβιτς (73' Καμαρά), Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Ντουρμισάι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια