Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Αν δεν σκοράρεις...»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία. Γι...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Για το παιχνίδι: "Θέλαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε καλές στιγμές με τον Μανθάτη να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ στην πρώτη καλή στιγμή της Λαμίας. Χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι του Ντουρμισάι να ισοφαρίσουμε. Ήταν ισοροπημένο το ματς, είχαμε τις στιγμές μας, όμως αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις κάτι. Θέλαμε να πάρουμε κάτι, δυστυχώς δεν καταφέραμε, όμως πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Για την καλη εικόνα της ομάδας,  αλλα και το άγχος μετα τη νικη του ΠΑΣ στη Λιβαδειά: "Λογικό είναι όσο δεν ξακαθαρίζει η κατάσταση. Όπως είπατε και εσείς η εικίνα της ομάδας ήταν καλή, προσπαθήσαμε να παίξουμε. Μας αδικεί νομίζω το αποτέλεσμα, πρέπει να πάρουμε ότι χάσαμε στο ματς με την Λάρισα που ακολουθεί".

Αποστολή Λαμία: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια