Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στη Λαμία και τώρα... μπλέξαμε!

Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Λαμία γνώρισε ο Πανιώνιος, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρον...

Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Λαμία γνώρισε ο Πανιώνιος, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησαν καλύτερα, έχασαν ευκαιρίες, όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν στην πρώτη τους καλή στο στιγμή στο 6ο λεπτό και από εκείνη τη στιγμή ισορρόπησαν το ματς.

Ο Ιστορικός είχε τις στιγμές του για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με κορυφαία ευκαιρία αυτή του 41ου λεπτού όταν αστόχησε σε πέναλτι ο Ντουρμισάι!

Έτσι ο Πανιώνιος έμεινε στους 29 βαθμούς, η Λαμία έφυγε στους 33, ενώ με τη νίκη του ΠΑΣ στην Λιβαδειά οι Γιαννιώτες πήγαν στους 26 και πλέον ο Ιστορικός απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ της παραμονής.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 1ο λεπτό, επειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Μανθάτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και μπήκε μέσα στην περιοχή από τ' αριστερά, γύρισε για τον Ντουρμισάι που λίγο έλειψε να σκοράρει με προβολή, αλλά ο Αντέτζο έδιωξε σωτήρια, με τον Σαράνοφ να είναι εξουδετερωμένος.

Στο 5' ξανά ο Ιστορικός απείλησε. Ο Μανθάτης βγήκε κάθετα και πάσαρε για τον Ντουρμισάι, τον οποίο έκοψε την ύστατη στιγμή η αντίπαλη άμυνα.

Στο επόμενο λεπτό όμως η Λαμία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της στιγμή που πάτησε περιοχή. Ο Μπλάζιτς έκανε κάθετη πάσα για τον Επστάιν, που γύρισε από τ' αριστερά για τον Καραμάνο και ο τελευταίος με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στην ουσιαστικά κενή εστία.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, η Λαμία κράτησε μπάλα και ο Πανιώνιος προσπαθούσε κυρίως από τα άκρα να βρει λύση στην επίθεση.

Στο 38' χάθηκε μία καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο, με τον Μασούρα να σουτάρει με το αριστερό από δύσκολη θέση, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 40', όμως, ο Ιστορικός έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση. Ο Ντουρμισάι ανατράπηκε από τον Καρυπίδη, ο ίδιος το εκτέλεσε στο 41', όμως ήταν κακό το σουτ που έκανε, με τον Σαράνοφ να διώχνει την μπάλα με τα πόδια από το κέντρο της εστίας του.

Η ομάδα του Μάντζιου μπήκε πιεστικά στο δεύτερο ημίχρονο, θέλοντας να βρει τον... διάδρομο για να σκοράρει και να φέρει το ματς στα ίσια.

Οι κυανέρυθροι με τους Μπουμάλ και Ντουρμισάι κυρίως έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία,όμως έλειπε το καθαρό μυαλό για να έρθει το γκολ.

Στο 62' ο Πανιώνιος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντουρμισάι έκανε το μονοκόματο πολύ όμορφο σουτ, μετά από σέντρα του Ντομίνγκες, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερο κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Λαμία βρήκε χώρους στην ανεβασμένη άμυνα του Πανιωνίου και ανέλαβε δράση ο Μαλέρμπ που πραγματοποίησε φοβερές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Πίτι, Μπαράλες και Τόμας.

Στις καθυστερήσεις ο Μπανανά έχασε μεγάλη στιγμή στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν η κεφαλιά του Μπανανά από το ύψος του δευτέρου δοκαριού αποκρούστηκε από τον Σαράνοφ.

Τελικό σκορ 1-0, ήττα για τον Πανιώνιο.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Καρυπίδης, Βάντερσον, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο (83' Πίτι), Επστάιν (65' Τομάς), Σκόνδρας (46' Βασιλαντωνόπουλος), Καραμάνος, Μπαράλες

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μανιάτης, Κόρμπος, Μανθάτης (62' Αλί), Τσιλούλης (75' Άρσε), Μπουμάλ, Ντουρμισάι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Αποστολή Λαμία: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια