Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το συγκινητικό «αντίο» στο κλειστό της οδού Αρτάκης (photos)

Ξεχωριστή ημέρα ήταν το Σάββατο (16/2) για τον Πανιώνιο, καθώς η μπασκετική ομαδα προπονήθηκε για τελευταία φορά στο κλειστό της οδού Αρ...

Ξεχωριστή ημέρα ήταν το Σάββατο (16/2) για τον Πανιώνιο, καθώς η μπασκετική ομαδα προπονήθηκε για τελευταία φορά στο κλειστό της οδού Αρτάκης και πλέον ετοιμάζεται για την μετακόμισή της στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν».

Όπως αναφέρει η κυανέρυθρη ΚΑΕ:

«Η ώρα του «αποχαιρετισμού» για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στο κλειστό γήπεδο της οδού Αρτάκης δυστυχώς έφτασε, καθώς σήμερα (16/2) οι «κυανέρυθροι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στην ιστορική τους έδρα.

Από την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» και στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» του Π. Φαλήρου, όπου και θα δίνονται οι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τουλάχιστον έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της Κυριακής (17/02), με τη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου Νέας Σμύρνης, συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποσύνδεσης ηλεκτρικών προβολέων, καμερών ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων, καθώς και η μετακόμιση τους στην νέα έδρα της ομάδας μπάσκετ, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την αδειοδότηση του νέου γηπέδου.

Παράλληλα, γίνεται η καταβολή της μισθοδοσίας Ιανουαρίου σε διοικητικό προσωπικό, παίχτες και προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».






Δεν υπάρχουν σχόλια