Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολα ο Μασούρας, εκτός ο Μανιάτης

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου για την κυριακάτικη (17/2) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Άκη...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου για την κυριακάτικη (17/2) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος, εν όψει του αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης", δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Σαραμαντά και Κούρντι, ενώ εκτός αναμένεται να τεθεί και ο Μασούρας.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δικέφαλο και ο τεχνικός του Ιστορικού δύσκολα φαίνεται πως θα ρισκάρει την συμμετοχή του στο εν λόγω ματς, ώστε ο παίκτης του να είναι απόλυτα έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής αναμένεται να είναι και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να ανεβάσει ρυθμούς και αναμένεται από τον αγώνα με τον ΠΑΟ να μπει στις επιλογές του προπονητή του.

Εκτός θα είναι και ο νεοαποκηθέντας Μπουμάλ, που και αυτός από την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσει περισσότερο ρυθμούς, θα ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα και θα μπορεί να τεθεί στην διάθεση του Μάντζιου.

Αντίθετα, ο Πέδρο Άρτσε είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο στην αποστολή των κυανέρυθρων και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια