Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει Άρτσε, "τελειώνει" και του Μαξίμοβιτς!

Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις προχωράει ο Ιστορικός. Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον έμπειρο μέσο Μαξί...

Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις προχωράει ο Ιστορικός.

Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον έμπειρο μέσο Μαξίμοβιτς - για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει σχετικά - όσο και με τον Πέδρο Άτσε.

Ο Μεξικανος είναι 27 ετών, παιζει στην μεσαία γραμμή (ως 10αρι κυρίως) και έχει περάσει ξανά από την χώρα μας, καθώς είχε αγωνιστεί -τελευταία- στην Σούπερ Λιγκ με την Βέροια, ενώ είχε αγωνιστεί νωρίτερα και σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα. Τελευταία του ομάδα ήταν η Αμέρικα, στην πατρίδα του, το Μεξικό.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Πανιώνιος τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη και ουσιαστικά ο Μεξικανος θεωρείται κλεισμένος.

Το ίδιο ισχύει και για τον 30χρονο μέσο, Μαξιμοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Χάιντουκ, και από το 2017 ήταν στην Ααράου του Καζακστάν που έπαιξε σε 50 ματς και σημείωσε επτά γκολ.

Τέλος, σύντομα αναμένεται και οι οριστικές εξελίξεις με τον Μανιάτη, ώστε να ξεκαθαρίσει αν ο έμπειρος άσος επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια