Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στόχος η νίκη για τον Ιστορικό!

 Πολύ μεγάλης σημασίας είναι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα για τον Πανιώνιο, το Σάββατο (5/1) στις 17:30, στα πλαίσια της 12 ης...

 Πολύ μεγάλης σημασίας είναι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα για τον Πανιώνιο, το Σάββατο (5/1) στις 17:30, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Οι κυανέρυθροι χρειάζονται οπωσδήποτε  μια νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους, μετά από την σημαντική βελτίωση που έχουν εμφανίσει στα προηγούμενα ματς.  

Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου έχει δείξει πολύ καλά σημάδια μέχρι τώρα και αν προσέξει και αποφύγει τα λάθη μπορεί να φτάσει στην επιτυχία, η οποία θα της δώσει άλλον αέρα στην προσπάθεια να πετύχει τον στόχο της.

Σίγουρα το έργο του Ιστορικού στο εν λόγω παιχνίδι δεν είναι εύκολο, καθώς για ακόμη μια αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που τα πάει καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά αν διατηρήσει  το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και έχοντας την υποστήριξη των φιλάθλων του μπορεί να τα καταφέρει.

To ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο 5/1 στις 17:30 στο κλειστό Αρτάκης στην Ν Σμύρνη

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια